Fahrudin Omerovic: Lig maçını düşünerek rotasyona gittik

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Süper Lig'in 28. haftasında pazar günü Pendikspor ile oynayacakları müsabakayı da düşünerek Beşiktaş karşısında rotasyona gittiklerini açıkladı.

Fahrudin Omerovic: Lig maçını düşünerek rotasyona gittik
Fahrudin Omerovic: Lig maçını düşünerek rotasyona gittik
GİRİŞ 28.02.2024 23:42 GÜNCELLEME 28.02.2024 23:42

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Konyaspor, deplasmanda Beşiktaş’a 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, “Beşiktaş hak ettiği galibiyet aldı. Biz biraz daha lig maçını düşünerek rotasyona gitmek zorunda kaldık. İlk lig maçındaki gibi senaryo oldu. Hatalardan gol yedik ama bu futbol, hatalara dayanan bir oyun. Muhammet Demir’in 9 ay sonra sahaya dönmesi de beni mutlu etti. Yaklaşık 60 dakika sahada kaldı, iyi mücadele etti. Önümüzdeki periyotta bize çok katkı sağlayacak. Son 11 lig maçında her oyuncu benim için çok önemli olacak” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.