Fenerbahçe kupaya havlu attı! Icardi kayıtsız kalmadı

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek final maçında Ankaragücü'ne 3-0 yenilerek kupaya havlu attı. Karşılaşmanın ardından Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'den manidar bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe kupaya havlu attı! Icardi kayıtsız kalmadı
Fenerbahçe kupaya havlu attı! Icardi kayıtsız kalmadı
GİRİŞ 28.02.2024 10:11 GÜNCELLEME 28.02.2024 10:20
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe, deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-0 kaybeden Fenerbahçe kupadan elenirken, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, ezeli rakibine göndermede bulundu.

ICARDI'DEN MANİDAR PAYLAŞIM

Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin MKE Ankaragücü'ne elendiği karşılaşmanın ardından yaptığı paylaşımda gülen bir aslan fotoğrafı paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde de Fenerbahçe'yi hedef alan Mauro Icardi, yaptığı paylaşımda, "Şampiyonluk için 10 yıldır bekliyorsunuz. İşte şampiyonluk fotoğrafı" ifadelerini kullanarak son şampiyonluğun görselini paylaşmıştı. Arjantinli yıldız bu paylaşımı, Fenerbahçe'nin şampiyonluk kutlamalarındaki görüntüsü üzerinden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yi hedef aldığı bir paylaşımın ardından yapmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Ne var adamın paylaşımında gayet normal ve güzel bunda garip karşılanacak bir durum yok adamın kralı icardi
    Cevapla
  • Yawhehe 1 ay önce Şikayet Et
    İcardi ben 40 küsür yıllık GS liyim. Haddini bil, sanane Fenerden, sana düşmez bu tür basit saçma paylaşım ve hareketler. Sen topunu oyna adam gibi. Yönetim derhal müdahale edin, şımarıklığın ve rakibi tahrik etmenin lüzumu yok. Rakibe saygı.
    Cevapla
  • Kedi maması verin 1 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksız kendini beğenmiş (Maradona'nın sözleri), sürekli hakemleri kandırmaya çalışan bu topçudan daha ne beklenir ki.
    Cevapla
  • hakkaniyet 1 ay önce Şikayet Et
    fener galiba icardi denen dış devletliye dokundu galiba boyuna kaşınıyor adam gibi oyununu oyna burası türkiye
    Cevapla
  • ümit#korku 1 ay önce Şikayet Et
    en son yurtdışına gittiğinde melo denilen biri vardı ondan tüyo almış bu herhalde. iki aydır yoksun asıl işini yap ecnebi, ancak milyonları indir sonra tribünlere oyna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle