Ankaragücü cephesinden iddialı kupa sözleri

Ankaragücü'nün basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Kupayı çok istiyoruz. Türkiye'nin başkentinin, Ankara'nın önümüzdeki sezon Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz." dedi.

Ankaragücü cephesinden iddialı kupa sözleri
Ankaragücü cephesinden iddialı kupa sözleri
GİRİŞ 27.02.2024 23:53 GÜNCELLEME 27.02.2024 23:53
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek yarı finale yükselen MKE Ankaragücü'nün basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Kupayı çok istiyoruz. Türkiye'nin başkentinin, Ankara'nın önümüzdeki sezon Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz." dedi.

Aytekin, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kupada Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Rahat bir oyun ve net bir skorlar turu geçtiklerini belirten Aytekin, "Kupa bu takımın genlerinde var. Hocamız da bu kupayı çok istiyor. İlk göreve geldiği günden itibaren kupa hedefini çok net koymuştu. Kupayı çok istiyoruz. Türkiye'nin başkentinin, Ankara'nın önümüzdeki sezon Avrupa'da temsil edilmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Aytekin, bu dakikadan itibaren lige odaklanmaları gerektiğini vurgulayarak, "Önümüzde İstanbulspor maçı var. Lig de bizim için çok önemli. Son haftalarda kaybettiğimiz puanlar oldu. Ligde de bir an önce kendimizi üst sıralara atmak istiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

Teknik direktör Emre Belözoğlu'nun son lig maçının ardından görevi bırakma sinyali vermesiyle ilgili soruya Hüseyin Aytekin, "Hocamız takımımızın başında. Çok da iyi bir şekilde bu maça takımımızı hazırladı. Hocamız sorumluluktan kaçmayan biri. İnşallah önümüzdeki haftalarda ligde de bu oyunumuzu ortaya koyacağız ve Ankaragücü'nü hak ettiği yere getireceğiz." yanıtını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • basri 1 ay önce Şikayet Et
    açtırmayın şimdi eski defterleri. Galatasaray'a 8-0 bilerek yenilip Beşiktaş'ı şampiyonluktan ettiğinizi hiçbir zaman unutmadık unutmayız. bilenler bilir de bilmeyenler için bir tekrar söyleyeyim. 92 93 sezonunda galatasaray-beşiktaş'la şampiyonluk yarışındayken Galatasaray'ın şampiyon olabilmesi için ankaragücü'nü 8-0 yenmesi gerekiyordu. bilin bakalım ne oldu :)
    Cevapla
  • fenerli 1 ay önce Şikayet Et
    Bana kediyi getirin diye bir ses duydum
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    top oynatmadılar Fenerbahçe ye canlı izledik
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kupayı alsanız ne olacak ki, Avrupa takımı kurabilecek misiniz. Tebrikler Ankaragücü
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaraya o kupayı hediye edersiniz artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle