Küfürlü tezahürat yapmışlardı! Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sitemi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettiğimden hiç pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. Bunu yaşayacağımı hiç düşünmezdim ama üzgünüm." dedi.

Küfürlü tezahürat yapmışlardı! Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sitemi
Küfürlü tezahürat yapmışlardı! Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe sitemi
GİRİŞ 27.02.2024 23:31 GÜNCELLEME 27.02.2024 23:31
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Ankaragücü yarı finale yükseldi. 

Karşılaşmanın ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. 

Emre Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde: 

"Fenerbahçeli Emre'yim ben"

"Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok."

"Bugün karşılığını aldık"

"Biz ligde son maçta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Bizim adımıza kötü bir senaryo vardı. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bütün oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Tek maçın avantaj olabileceğini düşünüyordum. En büyük pay, oyuncu arkadaşlarımın. Çok hak etmediğimiz maçlar da kaybettik. Bugün karşılığını aldık. Bütün arkadaşları tebrik ediyorum, emeklerine sağlık"

"İnşallah verdiğim sözü yerine getiririm"

"Biz geldiğimiz günden beri camia ile bütünleşerek bu enerjiyi yakaladık. Taraftarımız bana destek verdi. Buraya gelirken bir söz verdik. Bu sözü yerine getirmek istiyoruz. Ankaragücü her zaman en iyisini hak ediyor. İnşallah verdiğim sözü yerine getiririm. Bugün isteyen, arzu eden bir takım vardı. İnşallah böyle devam eder."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 49
  • Kadir 1 ay önce Şikayet Et
    Futbol sadece bir oyun. Kazanırsın ya da kaybedersin. Küfür nedir ya
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Yahu adam ne yapsın şike mi yapsın. Yediği ekmeğe ihanet mi etsin. Fb ye yıllarca hizmet etmiş ayıp ya
    Cevapla
  • Emre 1 ay önce Şikayet Et
    Hakan sen olayı anlamamisin şike yapsın demiyoruz GS yede FB ye oynadığı oyunu oynatsaydi kazimcani GS maçında oynatmak şike yapmaktır.
    Cevapla
  • ümit#korku 1 ay önce Şikayet Et
    emre görevini yapıyor neden küfür ediliyor, holigan seyirciler de görevini yapıyor, onların görevi de küfür hakaret tehdit
    Cevapla
  • Van kulu 1 ay önce Şikayet Et
    Galatasaray ile maç yaparken Kazımcan'ı oynatıyorsun, fenerbahçeye gelince de Morutsan. 2 takıma karşı da eşit ve hakkaniyetli mücadele etmediğini bildikleri için Fenerbahçe taraftarı haklı olarak sana kızgın. Bundan sonra da hiçbir yerde fenerbahçeli emreyim deme. sen kripto galatasaraylısın ve Fenerbahçeye içerden zarar vermekle görevlisin.
    Cevapla
  • Emre 1 ay önce Şikayet Et
    Zekeriya Adam gibi oynasalar tamam GS 3 gol 3 undede kazimcanin hatası var. Birtane FB den gidipte fbye yaranmaya çalışan gostersene çoğu maçı FB nin eski oyuncalrinin iyi oynamasinda. Kaybetti
    Cevapla
  • Zekwriya 1 ay önce Şikayet Et
    Gs macinda morutsan ve kazimcani oynatsa bunlar gs,li.oynatmasa gs ye karsi oynatmiyor denecek.ismail hoca bazi oyunculara sans verdi onlarda bu sansi kullanamadi bukadar basit.
    Cevapla
  • Kapadokyalı Ali 1 ay önce Şikayet Et
    osayi sol bek, osterwoldeyi sağ açık oynatan , serdar ve bonicci gibi iki kazmayı oynatıp bekao ve diğer ini oynatmayan ismail kartalın hiçmi suçu yok. Emre hakkıyla helal kazanmak adına işini yapıyo. kendimiz yenemediğimiz fetösarayı emrenin yenmesini bekliyoruz...Ali koch gitmediği müddetce şamp. hayal..adam proje...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle