Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahürat!

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftarlardan kendisine gelen tepkilere, kafa sallayarak cevap verdi.

GİRİŞ 27.02.2024 23:14 GÜNCELLEME 28.02.2024 09:37
Bu Habere 125 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde deplasmanda Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Fenerbahçe turnuvaya veda etti. Ankaragücü ise yarı finale yükseldi. 

Eryaman Stadı'nda oynanan maçın son anlarına doğru Fenerbahçe tribünündeki taraftarlar, eski futbolcuları ve teknik direktörleri Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratta bulundu.

Maçın son bölümünde Belözoğlu'na tepki gösteren Fenerbahçe tribünlerine MKE Ankaragücü tribünleri de büyük tepki verdi.

Emre Belözoğlu da kendine küfür eden Fenerbahçe tribünlerine uzun bir süre bakıp kafa sallayarak tepkisini gösterdi. Belözoğlu maçtan sonra direkt soyunma odasına gitti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 125
  • Velid 1 ay önce Şikayet Et
    Küfür kime yapılırsa yapılsın, çok büyük bir seviyesizliktir, adiliktir, acziyettir. Ancak Emre'nin bundan şikayetçi olması için geçmişinden tevbe etmesi ve GS'ye karşı da böyle diri bir takım çıkarmasıydı.
    Cevapla
  • Taraftar 1 ay önce Şikayet Et
    Emre fener icin kendini maffetti rezil etti bir zamanlar Gelinen noktaya bakarmisin
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Ne olacaktı fener taraftarı kendine yakışanı yaptı aksini hangi taraftar yapabilir bizim ülkede
    Cevapla
  • stk-mlx 1 ay önce Şikayet Et
    Emre'ye tekpi bu oyununu neden GS ye karşı göstermedi. FB ye karşı bir kini mi var? gibi düşüncelerle sanırım protesto yedi. Yoksa kimse FB yi eledi diye Emre hocaya kızmıyor.
    Cevapla
  • hain bükücü 1 ay önce Şikayet Et
    adam sanki bilerekmi oynatmadı o kazanmak istemezmiydi cimbom çok iyi oynadı
    Cevapla
  • stk-mlx 1 ay önce Şikayet Et
    FB hakkında kim ne derse FB yi savunacak en ufak bir tarafı yoktur. Bu kaçıncı kaza bu kaçıncı yanlış kararlar ile maçı kaybetme. Evinde Trabzonspora yenildin, Evinde rakibinden zor kurtuldun. Yarın Trabzonspora gideceksin GS ye gideceksin ben sana nasıl güveneyim. İsmail Kartal ın iş işten geçmeden istifa etmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle