Sergen Yalçın: Farklı şekillerde bakarız

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Son bölümde ortay çıkan yorgunluk veda etmemize neden oldu. Bundan sonraki senelerde Türkiye Kupası’na farklı şekillerde bakarız” dedi.

Sergen Yalçın: Farklı şekillerde bakarız
Sergen Yalçın: Farklı şekillerde bakarız
GİRİŞ 08.02.2024 23:45 GÜNCELLEME 08.02.2024 23:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş’a 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yalçın, maçta iki farklı yarılarının olduğunu ama ilk yarının kendi kontrollerinde geçtiğini söyledi.

İlk yarı golü bulup öne de geçtiklerini hatırlatan Yalçın, “İkinci yarı tamamen Beşiktaş'ın onların daha iyi oynadığı, onların ayakta daha sağlam durduğu, daha güçlü kaldığı bir ikinci yarıda onlar adına skoru getirdi. İki tane savunma arkasına topla yediğimiz gollerle Türkiye Kupası'na bugün veda ettik. Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Biz kadro itibarıyla iki kupada çok oynayacak bir kadro yapısına sahip değiliz. Transferimiz kapalı, artık o dönemi kapattık. Elimizdeki mevcut kadroyla ligde gelebileceğimiz en iyi yere gelmeye çalışacağız. Sürekli aynı kadroyla oynuyoruz, oyuncularım sona doğru yoruldu. 5 gün önce Fenerbahçe’yle ağır bir maç oynadık. Onun etkisi son bölümde ortaya çıktı. Son bölümde ortay çıkan yorgunluk veda etmemize neden oldu. Bundan sonraki senelerde Türkiye Kupası’na farklı şekillerde bakarız” diye konuştu

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Sergen akıllı ve futbolu çok iyi bilen hoca , ama yetmez yönetmek idare etmek hocalık bambaşka şey .
    Cevapla
  • ‏KAHRAMAN 2 ay önce Şikayet Et
    Son dakika
    Cevapla
  • sporsever 2 ay önce Şikayet Et
    Sergen hoca oyunu 100 dakikaya yayamıyor ikinci yarı ve maç sonunu oynayamıyor oyundan düşüyorlar bjk da aynıydı burdada aynı
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sergen 70 yaşında gibi görünüyor, çökmüş resmen
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Senin yerin kartal yuvası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle