Abdullah Avcı: TFF'nin bunu denetlemesi lazım

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Bugün bu zeminde ne Ankaragücü, ne Erzincan ne de Gençlerbirliği oynamak istemiyor. Bunun TFF tarafından denetlenmesi lazım” dedi.

Abdullah Avcı: TFF'nin bunu denetlemesi lazım
Abdullah Avcı: TFF'nin bunu denetlemesi lazım
GİRİŞ 08.02.2024 21:51 GÜNCELLEME 08.02.2024 21:51
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gençlerbirliği ile Ankara’da oynanan ve uzatma dakikalarında atılan golle 2-1 galip gelinen Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçının ardından, basın toplantısında konuştu.

Avcı, oyuncularını verdikleri mücadeleden dolayı kutladığını ifade etti.

Konuşmasının başında saha zemininin futbol oynamaya elverişli olmadığını söyleyen Avcı, “Futbolun iyileştirme gücü var. Doğal felaketler oluyor, depremler oluyor, hastalıklar oluyor ama futbol yine de oynanıyor. Çünkü bu oyunun insanlar üzerinde iyileştirici etkisi var. Peki, biz bu futbol ailesi olarak bu oyunu iyileştirmek için yardımcı oluyor muyuz? Bugün bu zeminde ne Ankaragücü, ne Erzincan ne de Gençlerbirliği oynamak istemiyor. İki hafta evvel burada genç bir oyuncunun çapraz bağları koptu. 4 sene önce de yine bir Gençlerbirliği maçında bir oyuncum sakatlanmıştı. Futbol düzgün zeminde oynanan, çimlerinin bile oranları olan bir oyundur. Bunun TFF tarafından denetlenmesi lazım” ifadelerine yer verdi.

“Oyuncularımı bu kadar zorlu şartlarda kazandıkları için tebrik ediyorum”

Galibiyetten ötürü oyuncularımı tebrik ettiğini söyleyen Avcı, “Bu şartlar altında bence iyi oynadılar. Bir geçiş takıma karşı geçiş oyununda gol yedik. Gençlerbirliği takımını tebrik ediyorum. Sinan Hoca yeni bir teknik adam vizyonu katacak diye düşünüyorum. Oyunun içinde değişik formasyonlar uygulayabiliyor. Geçen sene geldiği takımı küme düşme mücadelesinden alıp bu sene Play-off mücadelesi veriyor. Ona ve Gençlerbirliği takımına başarılar diliyorum. Oyuncularımı da bu kadar zorlu şartlarda kazandıkları için tebrik ediyorum” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 26
  • Rugova 2 ay önce Şikayet Et
    TFF'nin önce seni denetlemesi lazım. Hocalık konusunda yeterli misin diye.
    Cevapla
  • dayı 2 ay önce Şikayet Et
    Zemin iyi olsaydı zaten Gençlerbirliği bu takıma 5 atardı. Sen zemine dua et. Birde adam ne gol attı TS nin defansı yerlerde sürünüyordu. Bizim Enes de hakemlerle lak lak etmek ten top oynamıyor. takımda mental bir çöküntü var Uğurcan'ın 2-3 hafta dinlendirilmesi lazım.
    Cevapla
  • skymoon 2 ay önce Şikayet Et
    Senin kalecin kurtarabiliydi o şutları kifayetsiz kendi kalecinin yediği gollere bak önce.
    Cevapla
  • ilker 2 ay önce Şikayet Et
    gs nin sözcüsü bu ts. haftaya maç var olay o. oynayacak kardeşim herkes oynayacak. Fenerbahçe oynadıysa herkes oynayacak.
    Cevapla
  • başgan 2 ay önce Şikayet Et
    zor bela yendi diye konuyu değiştirme çabasında. bu şahıs çok sinsi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle