Fahrudin Omerovic: Bizim için önemli olan lig

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, Sivasspor karşılaşmasının ardından, “Bugün oyuncular 120 dakika boyunca kendi oyun tarzımıza göre bir şey yapmaya çalışılar. Bugün tur atladık ama asıl bizim için en önemli olan lig” dedi.

Fahrudin Omerovic: Bizim için önemli olan lig
Fahrudin Omerovic: Bizim için önemli olan lig
GİRİŞ 07.02.2024 18:15 GÜNCELLEME 07.02.2024 18:15

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Konyaspor, deplasmanda Sivasspor’u 1-0’lık skorla mağlup edip kupada çeyrek finale yükseldi.

Müsabakanın ardından değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Fahrudin Omerovic, “Maça gelmeden önce depremin yıldönümünde hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Bizim için he maç önemli. Ligdeki durumumuz sıkıntılı. Kazanan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bugün oyuncular 120 dakika boyunca kendi oyun tarzımıza göre bir şey yapmaya çalışılar. Bugün tur atladık ama asıl bizim için en önemli olan lig” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.