Hüseyin Eroğlu: Bir hayalimizi gerçekleştirmek için sahaya çıktık

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bir hayalimizi gerçekleştirmek için sahaya çıktık. Bandırmaspor’u bu maçta iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum" dedi.

Hüseyin Eroğlu: Bir hayalimizi gerçekleştirmek için sahaya çıktık
Hüseyin Eroğlu: Bir hayalimizi gerçekleştirmek için sahaya çıktık
GİRİŞ 07.02.2024 00:33 GÜNCELLEME 07.02.2024 00:33

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Bandırmaspor deplasmanda oynadığı Galatasaray’a 4-2’lik skorla kaybetti ve elendi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Zor olduğunu biliyorduk. Türkiye Kupası’nda bazen sürpriz olabiliyordu. Galatasaray’ın gücünü biliyorduk. Bir hayalimizi gerçekleştirmek için sahaya çıktık. 1-0’dan sonraki bölümde beraberliği yakalayabilirdik. Şunu söylemek istiyorum. 1. Lig’de VAR var. Ligdeki maçta puan kaybettik, bu pozisyonlardan daha penaltıydı. Asla Galatasaray’ın galibiyetine söz etmek istemiyorum. Çünkü yine Galatasaray turu geçerdi. VAR’daki standardın oluşmasını istiyorum. Hassas bir nokta, puanlar kaybediliyor. 3-0’a geldikten sonra sahada reaksiyon vermeye devam ettik. 3-1’i yakaladıktan sonra yaptığımız değişiklerle sürekli maça ortak olmaya çalıştık. 3-2’den sonra da bunu devam ettirdik. Oyuncularımızı tebrik ettim. İyi bir mücadele ettiler. Sisteme bağlı kaldılar. Bu maç geride kaldı. Bizim için önemli olan Süper Lig hedefine sezon sonunda ulaşmak. Bandırmaspor’u bu maçta iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum. Hafta sonu oynayacağımız maça odaklanmamız gerekiyor. Bazen oyunları kaybedebilirsiniz ama sahadaki performansın geleceğe hazırlar. Biz de sistem ve plan üzerinden çalışmalara devam ettiriyoruz" diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.