Emre Belözoğlu: Hedefimiz final!

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Kupada da hedefimiz net bir şekilde finale kadar gidebilmek. Bunu yapabilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Organizasyonumuza sadık kaldığımızda mücadele edebiliriz” dedi.

Emre Belözoğlu: Hedefimiz final!
Emre Belözoğlu: Hedefimiz final!
GİRİŞ 06.02.2024 21:17 GÜNCELLEME 06.02.2024 21:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MKE Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında, sahasında karşılaştığı 24 Erzincanspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti.

MKE Ankaragücü’nde karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Teknik Direktör Belözoğlu, MKE Ankaragücü için kupanın hem kulübün mirası hem de oyuncularının hedefi olduğuna dile getirerek, “Önemsediğimizi bence bu maçta da gösterdik. Karşımızda hem 1. Lig hem de bir Süper Lig takımını elemiş, değerli ve önemli bir takım var. Onları da tebrik ediyorum. Onlar da buraya gelerek bence büyük bir başarı elde ettiler. Bizim adımıza, geldiğimiz günden bugüne 22 maçımızda 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 tane de mağlubiyet aldık. Arkadaşların iyi iş çıkardığını düşünüyorum. Kupada da hedefimiz net bir şekilde finale kadar gidebilmek. Bunu yapabilecek gücümüz olduğunu düşünüyorum. Organizasyonumuza sadık kaldığımızda mücadele edebiliriz. Ancak bunu devamlı ve sürekli hale getirirsek bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adam vatandaşlıktan çıkarılmalı.. Birdaha Türkiyeye sokulmamalı
    Cevapla
  • erdem 2 ay önce Şikayet Et
    futbol seyredipde emrenin ali koç düşmanı olduğunu bilmeyen kaldımı? eski fbliler fb'ye karşı kazanmak için oynar. ama eski gsliler, e.akbaba, e.kılınç, o.kocuk, mitcjö, alpaslan.. yeni gsliler (Uğurcan). kendi takımı değil, gs kazansın ister, oynamaz. İnanmayan için o zaman buyurun: Maç satanın Allah belasını versinmi?
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    ya çeyrek finalde rakibiniz f.bahçe olursa
    Cevapla
  • Galatasaraylı 2 ay önce Şikayet Et
    Ne olacak temizinden 4 tane yerler, maç sonu bu GS de şaibeli maçlar kazanıyor deyip görevlerini tamamlamış olurlar :)
    Cevapla