Mustafa Kaplan: Halı sahada yemeyeceğimiz goller yedik

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, Fenerbahçe maçında savunmada duruş hataları yaptıklarını belirterek, “Halı sahada yemeyeceğimiz goller yedik. 18’in içerisinde rahat oynadılar, tur atlayan takımı kutluyorum” dedi.

GİRİŞ 18.01.2024 00:26 GÜNCELLEME 18.01.2024 00:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Adanaspor, deplasmanda Fenerbahçe’ye 6-0 mağlup olarak kupaya veda etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, “Bizim için zor bir kuraydı. Özellikle deplasmanda oynamak. Çok kaliteli bir takıma karşı oynadık. Lig lideri, tempolu bir takım. 3. bölgede çok tehlikeli bir takım. Maç öncesi bu takıma karşı iyi kapanmamız lazım diye konuştuk, aslında ilk gole kadar bunu yaptık. Yediğimiz ilk gol direncimizi düşürdü. Bu stada ilk kez gelen oyuncu grubumuz vardı. Savunmada duruş hataları yaptık. Halı sahada yemeyeceğimiz goller yedik. 18’in içerisinde rahat oynadılar, tur atlayan takımı kutluyorum. Bundan sonraki süreçte kendimizi lige vereceğiz. Fenerbahçe’ye ligde ve Avrupa’da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • Maihir man co 3 ay önce Şikayet Et
    Allahını seversen namusunu seviyorsan adanaspor u devret bayram Akgül çoçuklarının başı için adanaspor u artık bırak git ne kendini daha çok Rezil et nede adanaspor u eğer onurlu bir davranış göstererek git lütfen
    Cevapla
  • Samimiyet 3 ay önce Şikayet Et
    Rakip takımın başkanının şirketi sana sponsor olmuş mu?
    Cevapla
  • antep2701 3 ay önce Şikayet Et
    yıllardır Adanaspor'u tutarım..Ama beşinci sınıf bir takım hâlinden bir türlü kurtulamadı. niye Acaba.. derby rakibim olduğu halde Adana Demirspor da sonunda maraba haline geri gelmek üzere.. anlamadım gitti..niye süper lig de adam gibi futbol takımımız yok..
    Cevapla
  • Hayati 3 ay önce Şikayet Et
    Ben anlamıyorum arkadaş, niye bu FB’ye karşı oynayan her takımın teknik direktörü aynı şeyleri söylüyor;” savunmada inanılmaz hatalar yaptık, halı sahada bile böyle hatalar yapılmaz” ! Arkadaş siz maça çıkmadan hiç mi analiz yapmıyorsunuz yoksa başka bir şey mi var?
    Cevapla
  • İmparator 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle bedavadan goller..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle