Çağdaş Atan'dan İsrail paylaşımı için açıklama!

RAMS Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, Boluspor maçı sonrasında Edin Karzev hakkında açıklamalarda bulundu.

 Çağdaş Atan'dan İsrail paylaşımı için açıklama!
Çağdaş Atan'dan İsrail paylaşımı için açıklama!
GİRİŞ 17.01.2024 17:24 GÜNCELLEME 17.01.2024 17:24
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 32 turu eşleşmesinde Boluspor eleyen RAMS Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan, İsrailli oyuncusu Edin Karzev hakkında gelen soruya yanıt verdi.

Atan, "Sosyal medyadaki paylaşımı dolayısıyla hakkında soruşturma başlatılan İsrailli futbolcu Eden Karzev ile son zamanlarda konuştunuz mu ve gelecekte Başakşehir'de oynamasını bekliyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Var olan gelişmelerin ardından kendisiyle konuşmadım. Bildiğim kadarıyla başkanımız ve yönetim kurulumuz oyuncuyla yaşanan sorunu çözmeye çalışıyorlar. Kulübümüzü ve futbolcuyu düşünmemiz lazım. Hassas bir durum. Yaptıklarımız ve yapmadıklarımız hususunda dikkatli olmamız lazım ve bu sorunu çözmeliyiz. Karzev ile konuşmadım. Ama onun da üzgün olduğunu biliyorum. Hassas bir konu. Bu yüzden dikkatli olmalıyız. Bütün futbolculara sosyal medya hesabından bu tür paylaşımlar yapmamalarını söylemiştik. Ama o bir paylaşımda bulundu."

"Ben savaşa karşıyım, sivillerin çocukların masum insanların öldürülmesine karşıyım. Umarım yakında sona erer ve tüm dünya barış içinde yaşar." diyen Atan, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sadece kendimizi düşünmememiz lazım ve sosyal medya hesabından paylaşım yaparken gerçekleri de görmeliyiz. Karzev sosyal medya hesabından paylaşım yaparken dikkatli olmalı. Kendi ülkesini, ailesini düşünüyor olmasına saygı duyuyorum ama nerede yaşadığını, nerede oynadığını bilmesi ve saygı duyması gerektiğini düşünüyorum. Karzev'e kırgın değilim ama hepimiz yaptıklarımız konusunda dikkatli olmalıyız."

EDEN KARZEV'DEN SİYONİST PAYLAŞIM

Başakşehir Kulübü'nün İsrailli Futbolcusu Eden Karzev Avustralya Siyonist Federasyonu'nun İsrail'in Gazze'deki 100. gün katliamlarını hatırlatan bir paylaşımını Instagram hesabından Story olarak paylaştı.

BAŞAKŞEHİR SPOR KULÜBÜ DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATTI

Başakşehir Spor Kulübü, Siyonizm Federasyonu’nun gönderisini kendi hesabında paylaşan İsrailli oyuncusu Eden Karzev hakkında disiplin soruşturması başlattı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada bu hususta oyuncudan yazılı savunma talep edildiği de ifade edildi.

ZFA NEDİR?

Avustralya'daki Siyonistleri temsil eden çatı kuruluş olan Avustralya Siyonist Federasyonu (ZFA), Avustralya'daki Yahudi toplumu adına İsrail Devleti'ni savunmaya ve Avustralya ile İsrail arasında derin bir bağ kurulmasını teşvik etmeye kendini adamıştır.

Siyonist paylaşım yapan Başakşehir Kulübü futbolcusu Eden Karzev için harekete geçildiSiyonist paylaşım yapan Başakşehir Kulübü futbolcusu Eden Karzev için harekete geçildi

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 45
  • GecelerinYargıcı 3 ay önce Şikayet Et
    Ne zorvalıyor bu israili anten
    Cevapla
  • Sedat 3 ay önce Şikayet Et
    aman ha dikkatli olun soruşturmayı yüzeysel yapsınlar kulüp zarar görmesin siyonistlerin temsilcisi zarar görmesin filistin mi boşverin sizinle ilgisi yok siz futbol kulübüsunuz
    Cevapla
  • Zafer Filistinin 3 ay önce Şikayet Et
    Bebek katili soykırımcı siyonist canilere ve destekçilerine bu ulkede artık yağmurlu havada bir yudum su bile verilmemeli.siyonizm lehine en küçük destek veren paylaşım yapan ne kadar kansız varsa ivedilikle içeri atılsın oradada geberip gitsin inşallah
    Cevapla
  • Adnan 3 ay önce Şikayet Et
    Zulmün olduğu yerde nötr dil kullanan da namussuz dur.
    Cevapla
  • Ali Ulvi 3 ay önce Şikayet Et
    Lafı eveleyip gevelemeye gerek yok acilen ne gerekiyorsa yapılsın katliamın savunması olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle