4 dakikada 2 penaltı! Başkent'te tur bileti Ankaragücü'nün

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde MKE Ankaragücü, Rizespor'u sahasında 3-1 mağlup etti ve son 16 turuna yükseldi.

4 dakikada 2 penaltı! Başkent'te tur bileti Ankaragücü'nün
4 dakikada 2 penaltı! Başkent'te tur bileti Ankaragücü'nün
GİRİŞ 16.01.2024 21:11 GÜNCELLEME 16.01.2024 21:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 3-1 kazandı. 

Ankaragücü'ne galibiyeti getiren golleri 57. dakikada Kaan Güneren, 90+7. dakikada (P) Tolga Ciğerci ve 90+11. dakikada (P) Morutan attı. Çaykur Rizespor'un tek golünü 83. dakikada Mithat Pala kaydetti. 

Bu sonucun ardından Ankaragücü, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselirken Çaykur Rizespor turnuvaya veda etti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ali öztürk 3 ay önce Şikayet Et
    Hakem onca insanin hakkını yedi. Büyük vebal altına girdi. Futbol federasyonu ne ise yarıyor. Görevini malesef yapmıyor. Kalite çok düşmüş.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    1. penaltı değildi çok net değildi. ama varda ki ler nasıl görmedi anlamadım
    Cevapla
  • milyon 3 ay önce Şikayet Et
    Pizza yiyor
    Cevapla
  • Özel biri 3 ay önce Şikayet Et
    FB nin alt yaoisi kupadan elenmiş desenize .
    Cevapla
  • Paol 3 ay önce Şikayet Et
    Ankaragücünün penaltısı yanlış karar o var ekranı gözünüze gitsin . Bu hakemler ac karnami maça çıkıyor ?? Var odasinda lahmacun mi yiyor??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle