Türkiye Kupası'na yeni format!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur kura çekimi öncesi açıklamalar yaptı. Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'na yeni bir format getireceklerini bildirdi.

Türkiye Kupası'na yeni format!
Türkiye Kupası'na yeni format!
GİRİŞ 09.12.2023 09:44 GÜNCELLEME 09.12.2023 09:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Kupası'na yeni format getireceklerini bildirdi.

Büyükekşi konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Kupası'na yeni bir format getiriyoruz. Kısa süre içerisinde bu formatı duyuracağız."

"SÜPER KUPA MAÇI DÜNYADA YANKI BULACAK"

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili de konuşan Mehmet Büyükekşi, "29 Aralık'ta 100 yılın derbisi Riyad'da dünya sahnesinde olacak. Dünyanın en büyük derbilerinden sayılan Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Süper Kupa maçı oynanacak ve dünyada yankı bulacak. Cumhuriyetimiz'in 100. kuruluş yıldönümünü yurt dışından tüm dünyaya duyuracağız. Ulusal ve uluslararası alanda tüm dünyaya bu maç aracılığıyla Cumhuriyetimiz'in 100. yılına duyuracağız. Sevincimizi Türkiye'yi seven ülkelerle buluşturmuş olacağız." sözlerini sarf etti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17
  • FUAT TAŞDEMİR 4 ay önce Şikayet Et
    Yorumuma ek'tir; neden Arabistan'a bırakacaksınız ?.. Sn .Cumhurbaşkanı'mızdan, bu kararın değiştirilmesini ümit ediyoruz..
    Cevapla
  • Sporsever 4 ay önce Şikayet Et
    Yüzyılın maçı ve ülkemiz için. Ayrıca zaten bu derbiyi dünya biliyor. Onun yerine güzel bir organizasyonla dünya üzerindeki bütün otorite ve ilgililer davet edilerek biraz da zahmet verilerek Samsun başta olmak üzere ülkemizde yapılsaydı daha iyi olmazmıydı
    Cevapla
  • Fuat TAŞDEMİR 4 ay önce Şikayet Et
    Ta kendisi kardeşim. Aynı zamanda Cumhuriyetimizin mihenk taşı olan iller ve dolayısı ile Türkiye turizmine büyük fayda sağlardı. Riyad'da ne işi var bu müsabakanın, kaç türk seyircisi gidecek ! Bu nasıl bir düşünce, koskoca futbol federasyonu böyle bir yanlışlığı nasıl yapabiliyor ? Süper kupa müsabakasını oynatacak ilimiz mi yok, stadyum mu yok. Ülkemize gelecek parayı neden Arabistan
    Cevapla
  • Halil ceylan 4 ay önce Şikayet Et
    Bence Türkiye ve Samsunda oynanmalıydı eyer 100 yılınızı kutluyorsak onun için Samsunda oynanmalıydı gerisi fasa fiso
    Cevapla
  • Metin 4 ay önce Şikayet Et
    Futboldan ankayan kiside azicikta övünecek Türkkültürü olur.Türkiyeye ait Kupamaçini Müslümanim diye geçinen biryerde oynanmasina siddetle karsiyim.Birak su koltugu ya dahada Çarsiya gelmeyin.Atatürkün Kemiklerinide sizlatin.He birde Istiklalmarsinida okutun ordaki Türk oldugunuz ankasirsin.Sizinle ayni Bayragi paylastigim için utaniyorum.
    Cevapla
  • Fenerli 4 ay önce Şikayet Et
    Betül müsün nesin almanyada fransada Türk vatandaşları olduğundan oralarda oynasaydık normal olurdu. Arabistanda hangi taraftara oynayacan konsolosluktakilere mi özel olacak
    Cevapla
  • Betül 4 ay önce Şikayet Et
    Metinmisin nesin almanyada fransada ingilterede oynansaydı acaba aynı tepkiyi göstercekmiydin sanmam
    Cevapla
  • Osmanoğlu 4 ay önce Şikayet Et
    Boş kelam ediyorsun
    Cevapla
  • Hakan 4 ay önce Şikayet Et
    Almanya da normal bir dönemde oynandı. Bu yüzüncü yilin Süper Kupası. Şehit gazi yakınlarına,öncelikli olacak şekilde çocuk ve kadınlara ücretsiz olsun herkes izlesin.Turkiyenin Yüzüncü yıl kupası. arabistan değil mesele yurt dışında olması yakışmadı.Hersey para değil TFF.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle