Erzurumspor'a kupada büyük şok!

Anagold 24Erzincanspor'a 3-0 mağlup olan Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası'na veda etti.

Erzurumspor'a kupada büyük şok!
Erzurumspor'a kupada büyük şok!
GİRİŞ 06.12.2023 15:51 GÜNCELLEME 06.12.2023 15:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda normal süresi 0-0 eşitlikle sona eren mücadelede TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Anagold 24Erzincanspor, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK'yi uzatma bölümünde bulduğu gollerle 3-0 yenerek 5. eleme turuna yükseldi.

Erzurumspor FK: 0 - Anagold 24Erzincanspor: 3

Stat: Erzurum Kazım Karabekir

Hakemler: Burak Demirkıran, Hüseyin Can, Mehmet Dura

Erzurumspor FK: Rıdvan Oğuzhan Yağcı, (Dk. 106 Fırat Aymak), Mustafa Gürkan Varlık, Enes Yiğit, Fırat Şaşi, Yakup Kırtay, Ufuk Budak (Dk. 91 Muhammet Karahan), Alperen Karaca, Muhammed Emin Yavaş (Dk. 66 Eren Özdemir), Alican Özfesli (Dk. 91 Muhammet Ağdağ), Güney Yılmaz, Hüseyin Mevlütoğlu (Dk. 66 Yiğit Türkmen)

Anagold 24Erzincanspor: Erdi Yokuşlu, Enes Yılmaz, Gökhan Payal (Dk. 46 Ali Altınöz), Emre Sarıkaya (Dk. 81 Yunus Tarhan), İlker Günaslan, Furkan Sağman (Dk. 46 Muhammed Enes Yılmaz), Özkan Yiğiter (Dk. 112 Eray Uysal) Furkan Işıkdemir, Oğuzhan Sivrikaya (Dk. 63 Emirhan Demir), Oğuz Han Aynaoğlu (Dk. 63 Hasan Kaya), Ali Sefer

Goller: Dk. 97 ve 114 Hasan Kaya, Dk. 110 Muhammed Enes Yılmaz (Penaltıdan) (Anagold 24Erzincanspor)

Sarı kartlar: Dk. 83 Güney Yılmaz, Dk. 109 Fırat Aymak (Erzurumspor FK), Dk. 116 Yunus Tarhan (Anagold 24Erzincanspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Duayen 4 ay önce Şikayet Et
    Sonuçta iki takım da bundan sonra bir iki tur geçebilir. Galibiyetin prestij dışında bir anlamı yok. Tebrikler Erzincanspor'umuza... Güzel gardaşlıkları ve misafirperverlikleri için Dadaşlara selam olsun, sağ olun, var olun, birinci ligde çok daha başarılı olun inşallah.
    Cevapla
  • Hüseyin 4 ay önce Şikayet Et
    Türkiye kupası maçlarını takımlar angarya görüyor malesef. Yıllardır, kupada sürpriz, başlıklarıyla veriyorlar bu haberleri. Bugün de Erzurum bu mevzuyu 2023-2024 sezonunda kapatmak için çıkmış sahaya. Erzurumun ilk onbirini ezbere sayarım, onlardan hiçbiri oynamamış. Sakatlık riski var yorgunluk var, haksız da sayılmazlar. Federasyon ya kupaya ciddiyet getirsin ya da iptal etsin.
    Cevapla
  • NEV 4 ay önce Şikayet Et
    Polatlar, demirhanlar vs.. ne yaptılar???
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Erzurum kupa neyine zaten zorda lig daha önemli dadaşlara süper lig yakışır
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Takımın hepsini erzincanda bırakıp gelmişler. Kupanın önemi bu. Maçı anlatanda sanki dünya kupası anlatıyor. Kasımpaşa maçının spikerine çok üzüldüm,yazık.Erzurum maçı da boş beleş bir maçtı. Erzincan hakkını söktü aldı. Helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle