Trabzonspor sürprize izin vermedi! Tur üç golle geldi

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor sahasında Ahlatcı Çorum FK'yı 3-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Trabzonspor sürprize izin vermedi! Tur üç golle geldi
Trabzonspor sürprize izin vermedi! Tur üç golle geldi
GİRİŞ 06.12.2023 22:55 GÜNCELLEME 06.12.2023 23:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Trabzonspor sahasında Çorum FK'yı konuk etti. Papara Park'ta oynanan karşılaşmayı bordo-mavili ekip 3-1 kazandı. 

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Fountas, 18. dakikada Enis Destan ve 61. dakikada Bakasetas kaydetti. Çorum FK'nın tek golünü 17. dakikada Verheydt attı. 

Bu sonucun ardından Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 5. tura yazdırırken Çorum FK ise turnuvaya veda etti.



Trabzonspor: 3 - Ahlatcı Çorum FK: 1

Stat: Papara Park

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Emrah Ünal, Cem Özbay

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Mehmet Can Aydın, Baniya, Benkovic, Eren Elmalı (Dk. 81 Larsen), Mendy, Umut Güneş (Dk. 64 Abdülkadir Ömür), Bakasetas (Dk. 64 Bardhi), Visca (Dk. 70 Teklic), Fountas (Dk. 70 Berat Özdemir), Enis Destan

Ahlatcı Çorum FK: Ali Türkan, Atakan Cangöz, Berkay Can Değirmencioğlu (Dk. 28 Atakan Akkaynak), Adem Doğan, Süleyman Luş, Murat Yıldırım (Dk. 72 Ologo), Suat Kaya, Massis, Gökhan Karadeniz (Dk. 62 Nalepa), Ahmet İlhan Özek (Dk. 62 Eren Aydın), Verheydt (Dk. 72 Ahmet Sağat)

Goller: Dk. 3 Fountas, Dk. 19 Enis Destan, Dk. 61 Bakasetas (Trabzonspor) Dk. 16 Verheydt (Ahlatcı Çorum Fk)

Sarı kartlar: Dk. 12 Bakasetas, Dk. 36 Umut Güneş (Trabzonspor) Dk. 12 Atakan Cangöz (Ahlatcı Çorum FK)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 21
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Bu takım bize çok saçbaş yoldurur. Al veryan pas al geri kaleciye ver. Mehter takımı sanki 2 ileri bir geri yapar. Bunlar 2 yan 1 geri yapıyor. Trabzonsporu ne hale getirdiler. Çorumspordan dahamı iyi oydadılar? Yok. Futboldan soğutmaya başladınız bizleri, ayıp.
    Cevapla
  • Mustafa Karadeniz 4 ay önce Şikayet Et
    Almanya'daki kupa sistemi örnek alınsın, süper lig ekipleride deplasmana gitsin kupada. Bu ne böyle. Almanya'da munich 3. Lig ekibine deplasmana gidiyor kupada bizimkiler evinde adalet yok..
    Cevapla
  • Ersoy 4 ay önce Şikayet Et
    Bu takım futbol değil de başka bir şey yapıyor ne yaptığını bilen varsa bana söylesin yine saç baş yoldurmaya başlattılar, izlenecek bir tarafları yok, bu ne rezilliktir. Takımlar güçlü atletik oyuncu bulur, ya biz uyuşuk, güçsüz çelimsiz oyuncuları alırız.
    Cevapla
  • Arif55 4 ay önce Şikayet Et
    Corum degil,Carsambaspor da bugun Ts ile mac yapsin,yine TS den guzel futbol oynarlar..TS nin defans hatti bal ligi seviyesinde..
    Cevapla
  • Furkan 4 ay önce Şikayet Et
    Trabzonu tebrik ederim ama çorumun açıkça hakkını yiyen hakemi Allaha havale ediyorum. Arkadaş sana ne yahu gördüğünü çal adamların penaltılarını yedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle