Türkiye Kupası'nda çılgın skor! Antalyaspor farklı turladı

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Antalyaspor sahasında Kepez Belediyespor'u 6-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Türkiye Kupası'nda çılgın skor! Antalyaspor farklı turladı
Türkiye Kupası'nda çılgın skor! Antalyaspor farklı turladı
GİRİŞ 05.12.2023 19:23 GÜNCELLEME 05.12.2023 19:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Süper Lig ekibi Antalyaspor sahasında 3. Lig ekibi Kepez Belediyespor'u konuk etti. Antalya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 6-1 kazandı. 

Antalyaspor'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Holtmann, 43. dakikada va  de Streek, 64. dakikada Larsson, 72 ve 82. dakikalarda Assombalonga ile 86. dakikada Bahadır Öztürk attı. Kepez Belediyespor'un tek golünü 45+2. dakikada Ozan Can Dursun kaydetti. 

Kepez Belediyespor'da 28. dakikada sarı kart gören Serkan Özen, 63. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 

Bu sonucun ardından Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını bir üst tura yazdırırken Kepez Belediyespor turnuvaya veda etti.

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Aslan cimbomlu 4 ay önce Şikayet Et
    Bu 6 Kasım'da 6..0 skordan başka bir başarınızı gösterince hepimiz gurur duyalimm
    Cevapla
  • kara murat 4 ay önce Şikayet Et
    puhaahaa...Aklima geçen haftaki fb-ismini hiç duymadığım takımın maç sonucu geldi
    Cevapla
  • İso 4 ay önce Şikayet Et
    Kepez belediyespor. BİLİNÇLİ. OLARAK ANTALYASPORA. kalesini. 6. göle açmış NİTEKİM. İKİSİDE. ANTALYA TAKIMI. ANTALYASPOR. AVARAJLA. DEVAM. ETSİN. DİYE
    Cevapla
  • gibi 4 ay önce Şikayet Et
    çılgın olan kaygusuz
    Cevapla
  • serttepki 4 ay önce Şikayet Et
    fenerde 6 tane bundan yaptılar o da mi çılgın?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle