Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe sözleri!

Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselen Başakşehir'de, teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, finalde Fenerbahçe'ye karşı kupayı kazanmak istediklerini dile getirdi.

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe sözleri!
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe sözleri!
GİRİŞ 26.05.2023 00:24 GÜNCELLEME 26.05.2023 00:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Eryaman Stadı'nda Ankaragücü ile Başakşehir kozlarını paylaştı. İstanbul'daki ilk maçı 1-0 kazanan Başakşehir, uzatmalara giden maçta sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve tur biletini alan taraf oldu.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, Ankaragücü maçından sonra yaptığı açıklamada Fenerbahçe ile duygusal bir bağı olduğunu ifade ederek "Önümüzde Fenerbahçe gibi büyük ve iyi oyunculara sahip bir kulüp var ama kupayı kazanmak istiyoruz. En iyi şekilde finale hazırlanacağız. Benim için güzel duygular barındıran bir maç olacak" dedi.

"FENERBAHÇE KALBİMİN EN GÜZEL YERİNDE"

Kendisini 'Fenerbahçeli Emre' olarak gördüğünü vurgulayan genç teknik adam, "Kendimi hep Fenerbahçeli Emre gibi hissettim. Kupalar kazandım, en zor günlerinde Fenerbahçe'nin içinde oldum. Üzüntülerim ve mutluluklarım çok oldu. Fenerbahçe'yi her zaman kalbimin en güzel yerine koyuyorum ama finalde kupayı biz kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"25 BİN SEYİRCİ RAKİP İÇİN DEZAVANTAJ"

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın kapasitesiyle ilgili Fenerbahçe'ye esprili bir gönderme yapan Belözoğlu, "Fenerbahçe bu ülkenin en büyük camiası. En büyük taraftar kitlesine sahipler. Finalin 25 bin kişilik bir stadyumda oynanacak olması Fenerbahçe için dezavantaj olarak görülebilir" şeklinde konuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • gurgula 10 ay önce Şikayet Et
    yani büyük bir camiadan aferin almak için mi bu açıklama? ne kadar yersiz ve gereksiz. kendi takımını konuşmak yerine kişisel FB ile aşk ilişki durumunu paylaşmış.
    Cevapla
  • Evlad-ı fatihan 10 ay önce Şikayet Et
    emre extra yapiyor Galatasaray ile uefa kupasini kaldırmış biri olarak Galatasaray dan neden bukadar nefret ediyor anlamadim Oysaki butun yollari ona Galatasaray acti hayret
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Basın karşısına fener formasıyla çıksaydın.
    Cevapla
  • Hüseyin 10 ay önce Şikayet Et
    Evet, ikinci en büyük ve en fazla taraftara sahip ikinci kulübü...
    Cevapla
  • Çocuk Gibi 10 ay önce Şikayet Et
    Çocuk gibi annenin kızımısın babanın kızımısın yahu sen Başakşehirin hocası değilmisin bize ne senin fenerli yada cimbomlu olduğundan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle