Tur nasıl geldi? Tolunay Kafkas'tan galibiyet yorumu

Trabzonspor’u sahasında 3-1 mağlup ederek tur atlayan MKE Ankaragücü’nde Teknik Direktör Hakkı Tolunay Kafkas, “Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz“ dedi.

Tur nasıl geldi? Tolunay Kafkas'tan galibiyet yorumu
Tur nasıl geldi? Tolunay Kafkas'tan galibiyet yorumu
GİRİŞ 04.04.2023 23:58 GÜNCELLEME 04.04.2023 23:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında MKE Ankaragücü, Trabzonspor’u evinde ağırladı.

İlk yarı bir gol yemesine rağmen geriden gelerek 3-1 Trabzonspor’u mağlup eden MKE Ankaragücü, yarı finale adını yazdırdı. Müsabakanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Hakkı Tolunay Kafkas, “İlk devrede ana problem şu; Kevin sakatlıktan yeni çıktı. Sistem üzeri yapacağımız pres konusunda biraz sıkıntı yaşadık. Kevin maalesef koşu yollarına uzaktı. Özellikle önde Zahid, Emre biraz daha fazla yoruldu. Ankaragücü büyük bir camia. O camiaya yakışır bir sistemi oturtmaya çalışıyoruz. İkinci devre oyuncu değişiklikleri ile oyunu tamamen domine ettik. Tıpkı Başakşehir müsabakasındaki gibi. Geçişlerde problemimiz var. Daha dikine oynamamız lazım. Özellikle hangi bölgede nasıl top kazandığımız konusunda biraz sıkıntı var. Biraz onun sıkıntısı var. Daha etkili, daha agresif hücum etmemiz gerekiyor. Trabzonspor’a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • YeniceM 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Tolunay hoca. Bunca seviyesiz eleştirilere rağmen iyi bir oyun, iyi bir sonuç. Yılmak yok Angaragücüm de iyi şeyler olacak.
    Cevapla
  • turkuaz 1 yıl önce Şikayet Et
    oturtmaya calistigimiz sistem, dedigi, oyuncular uzerinde despotluk yapmak.. ne taktigi var ne teknigi.. tolunay yuzunden milli takim cok oyuncu kaybetti. deger verilmemeli boyle kisilere
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    küme düşmesi kesinleşince ,tazminatını alıp kaçar..
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İyi iş yapsan genç milli takımda yapardın! Küçük takımların antrönörü olursun ancak
    Cevapla