Recep Uçar: 93 dakika iyi oynadığımız bir oyunu geçemediğimiz için üzgünüz

Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "İkinci golden sonra oyun konsantrasyonumuz düştü. 4-1 kaybettiğimiz bir maç oldu. 93 dakika iyi oynadığımız bir oyunu geçemediğimiz için gerçekten üzgünüz ama futbolda bunlar var" dedi.

Recep Uçar: 93 dakika iyi oynadığımız bir oyunu geçemediğimiz için üzgünüz
Recep Uçar: 93 dakika iyi oynadığımız bir oyunu geçemediğimiz için üzgünüz
GİRİŞ 19.01.2023 00:52 GÜNCELLEME 19.01.2023 01:02

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Ümraniyespor evinde karşı karşıya geldiği Trabzonspor’a uzatmalarda 4-1 mağlup oldu ve elendi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar, "Kupada son 16 turunda evimizde eşleştiğimiz Trabzonspor’u yenerek çeyrek finale çıkmak istiyorduk. Genel olarak iyi hazırlandığımız bir maçtı. Abdullah hocamı, ekibini tebrik ediyorum ve sonraki turlarda onlara başarılar diliyorum. Umarım sonuna kadar götürürler. İlk yarıda savunmada 1 hata yaptık. Genel anlamda bizim kazandığımız bir yarı olduğunu düşünüyorum. İkinci golü de bulabilirdik. İkinci yarıda Trabzonspor formasyon değişikliğine gitti. Biz de taktiksel anlamda karşılık vermek istedik. İkinci yarıda boşlukları kullandığımız bir bölüm oldu. Fırsatları bulduk ama maalesef değerlendiremedik. 93. dakikaya kadar taşıdığımız ama kenar ortadan yediğimiz bir gol oldu. Uzatma dakikalarını çok iyi oynamadığımızı söyleyebilirim. İkinci golden sonra oyun konsantrasyonumuz düştü. 4-1 kaybettiğimiz bir maç oldu. 93 dakika iyi oynadığımız bir oyunu geçemediğimiz için gerçekten üzgünüz ama futbolda bunlar var. Bu sezon maalesef kendi adımıza birçok iyi oynadığımız maçların sonucunu alamadık. Bugün de böyle oldu. Bu dosyayı bu akşam kapatıp, Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Trabzonspor’u tebrik ediyorum ve bundan sonraki turlarda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kadro dışı kalan futbolcularının durumunun sorulması üzerine Uçar, "Bu maçta kadro dışı kalan oyuncuları konuşmak istemiyorum. İnsanlar hiçbir zaman durup dururken kadro dışı kalmazlar. Performans ya da disiplinsiz davranışla alakalı bir durum olabilir. Bizimkisi de takım disiplini açısından bundan sonraki süreç için almamız gereken bir karardı. Böyle bir karar aldık" diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.