Beşiktaş sürprize izin vermedi! 2-0'dan muhteşem geri dönüş

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş sahasında TFF 2. Lig ekibi Şanlıurfaspor'u 4-2 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

Beşiktaş sürprize izin vermedi! 2-0'dan muhteşem geri dönüş
Beşiktaş sürprize izin vermedi! 2-0'dan muhteşem geri dönüş
GİRİŞ 21.12.2022 22:51 GÜNCELLEME 21.12.2022 23:04
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde Beşiktaş sahasında Şanlıurfaspor'u konuk etti. Vodafone Park'ta oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 4-2 kazandı. 

Karşılaşmanın 9 ve 15. dakikalarında Kemal Rüzgar'ın golleriyle Şanlıurfaspor 2-0 öne geçti. Başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi. 

İkinci yarıya etkili başlayan Beşiktaş, 67 ve 69. dakikalarda Cenk Tosun'un golleriyle 2-2 beraberliği yakaladı. Daha sonra 73. dakikada N'Koudodu ile 85. dakikada da Weghorts sahneye çıktı ve skoru 4-2'ye getirdiler. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Beşiktaş 2-0 geriye düştüğü maçta sahadan 4-2 galip ayrıldı. 

Bu sonucun ardından Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna yükselirken Şanlıurfaspor turnuvaya veda etti.



Beşiktaş: 4 - Şanlıurfaspor: 2

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Burak Pakkan, Emrah Ünal, Anıl Usta

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Rosier (Dk. 87 Tayfur Bingöl), Necip Uysal, Emrecan Uzunhan, Umut Meraş, Atiba (Dk. 29 Tayyip Talha Sanuç), Salih Uçan (Dk. 46 Weghorst), Muleka, Redmond, Dele Alli (Dk. 29 Gedson Fernandes), Muleka (Dk. 59 N'Koudou), Cenk Tosun

Şanlıurfaspor: Aydın Bağ, Seyit Gazanfer (Dk. 77 Semih Karadeniz), Abdulsamet Burak, Mehmet Yiğit, Barış Gök, Mehmet Alp Kurt, Erkam Develi, Bünyamin Balat, Behlül Aydın (Dk. 59 Mustafa Durak), Mert Çapar (Dk. 77 Enes Tubluk), Kemal Rüzgar

Goller: Dk. 9 ve Dk. 15 Kemal Rüzgar (Şanlıurfaspor), Dk. 67 ve Dk. 69 Cenk Tosun, Dk. 73 N'Koudou, Dk. 85 Weghorst (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 56 Emrecan Uzunhan, Dk. 61 Mehmet Yiğit (Beşiktaş)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 28
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Lig kupaları sürprizlerle doludur futbol cahillerine hatırlatıyım dedim. kimler kimlere elendi şimdi buraya yazmak yetmez
    Cevapla
  • Serdar Kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Çarşı her şeye karşı ulennn hehe en büyük BEŞİKTAŞ !!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    emrecan hazırlık dahil her maçta kart görüyor. herhalde küçükken hiç kartı olmadı..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Milyarlık dedelerle türk gençliğini seyrettik
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Cenk in 2. golü kesin ofsayt verilse adaletli olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle