Spikerden, Ferhat Kaplan'a: "Atatürk'ün futbolcusu sensin!"

Ankaraspor'un genç kalecisi Bayram Kılıç'ı teselli etmek için diğer kaleye kadar koşan Ferhat Kaplan maçın spikerinden övgü aldı.

Spikerden, Ferhat Kaplan'a: "Atatürk'ün futbolcusu sensin!"
Spikerden, Ferhat Kaplan'a: "Atatürk'ün futbolcusu sensin!"
GİRİŞ 10.11.2022 13:01 GÜNCELLEME 10.11.2022 13:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Giresunspor'a 3-2 yenilen Ankaraspor'un 18 yaşındaki kalecisi Bayram Kılıç, duraklama dakikasında yaptığı hatadan dolayı yediği golden sonra gözyaşlarını tutamadı. Genç kaleciyi, Giresunspor kalecisi Ferhat Kaplan teselli etti. Maçı anlatan A Spor spikeri Emre Tilev’in o sırada Ferhat Kaplan’a "Atatürk’ün futbolcusu sensin Ferhat" dediği duyuldu. 

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Giresunspor sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Ankaraspor’u 3-2 mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Karşılaşmada başarılı kurtarışlar yapan Ankaraspor kalecisi Bayram Kılıç, Savicevic’in şutunda gole engel olamadı. Genç kaleci golden sonra yere yığılarak gözyaşlarını boğuldu.

Giresunspor kalecisi Ferhat Kaplan kalesinden koşarak yanına geldiği Kılıça sarılarak, teselli etti.

O sırada Ferhat’ı gören maçın sunucusu Emre Tilev ise “Atatürk’ün futbolcusu sensin Ferhat. Sporcunun zeki çevik ahlaklısını severim diyor. Senin ahlakına kocaman bir alkış” ifadelerini kullandı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 25
  • Beton Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    yaw he heee.
    Cevapla
  • Fellini 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede güzel maç anlatan sipiker yok ben maçları sessiz dinliyorum, hepsi boş yorum yapıyor, giresun macında oldugu gibi boş kunuşuyorlar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka diyorum
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka her şeyi ilah gibi peygamber gibi buraya bağlamak normal akıl değil iman meselesine zaten anlatmayalım tüm güzel ahlak burda ne ala memleket arkasına alan coşuyor
    Cevapla
  • Arda 1 yıl önce Şikayet Et
    Sevgi çok farklı bir kavram. İçten gelmeli. Herkesi sevemezsiniz. Ben o şahsa karşı en ufak bir sevgi besleyemiyorum. Ama sevene karşı saygılıyım. Benim onu sevmeme durumuma da saygı ile karşılaşmayı beklerim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle