Tolgay Kerimoğlu: Galatasaray dünyanın en büyük takımı

Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, "Takıma 10 gün önce geldim. Alt sıralardayız, takımı toparlamaya çalışıyoruz. Takımımızda çok genç oyuncular var. Oyuncuların kendine güvenmesi için bu maç önemliydi" dedi.

Tolgay Kerimoğlu: Galatasaray dünyanın en büyük takımı
Tolgay Kerimoğlu: Galatasaray dünyanın en büyük takımı
GİRİŞ 09.11.2022 00:43 GÜNCELLEME 09.11.2022 01:03
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 2-1 yenildi ve elendi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Ofspor Teknik Direktörü Tolgay Kerimoğlu, "Takıma 10 gün önce geldim. Alt sıralardayız, takımı toparlanmaya çalışıyoruz. Takımımızda çok genç oyuncular var. Oyuncuların kendine güvenmesi için bu maç önemliydi. Galatasaray ile oynamak önemliydi. Biz Galatasaray ile kendimizi kıyaslayamayız. Galatasaray dünyanın en büyük takımı. Biz de kendi çapımızda öz güvenimizi arttırmayı düşündük. Maçta daha farklı şeyler yapabiliriz diye düşünüyordum. Galatasaray oyuna iyi başladı. Oyunun başında sıkıntı yaşadık. 2-1 bitti maç. Berabere de bitebilirdik. Bu da bizim için çok önemli. Oyuncularımızın bu konudaki ilerlemeleri için bu maç iyi olacak" diye konuştu.

Kerimoğlu ayrıca mücadele öncesinde çıkan haberler için, kendisinin böyle şeyler söylemediği ifade etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 43
  • Milli ve yerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana göre bana göre en büyük Fenerbahçe
    Cevapla
  • uquraslan 1 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en iyi takımı Kastamonu spor yanlış biliyorsun
    Cevapla
  • Nezih Arpacı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah size akıl versin
    Cevapla
  • selçuk 1 yıl önce Şikayet Et
    çok cahilsin
    Cevapla
  • ille de Niksar 1 yıl önce Şikayet Et
    la git yaaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle