Galatasaray Türkiye Kupası'nda hata yapmadı!

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Galatasaray sahasında TFF 3. Lig ekibi Ofspor'u 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırdı.

Galatasaray Türkiye Kupası'nda hata yapmadı!
Galatasaray Türkiye Kupası'nda hata yapmadı!
GİRİŞ 08.11.2022 22:55 GÜNCELLEME 08.11.2022 23:11
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Galatasaray sahasında TFF 3. Lig ekiplerinden Ofspor'u konuk etti. Nef Stadı'nda oynanan maçı sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazandı. 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Seferovic ile 79. dakikada Berkan Kutlu attı. Ofspor'un tek golü 18. dakikada Miraç Türkyılmaz'dan geldi. 

Bu sonucun ardından Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tura yükselirken Ofspor turnuvaya veda etti.

Seferovic'in ikinci golü

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna dahil ettiği Haris Seferovic, resmi maçlarda ikinci golünü de Ziraat Türkiye Kupası'nda kaydetti.

Yeşilyurt D.Ç Ofspor karşısında takımının ilk golünü atan Seferovic, kupanın 3. turundaki GMG Kastamonuspor müsabakasında da bir kez ağları havalandırmıştı.

Müsabakada Galatasaray'ın ikinci golünü atan Berkan Kutlu ise bu sezon ilk kez fileleri sarstı.

Ross sakatlandı

Galatasaraylı futbolcu Mathias Ross, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmada Vedat Erçin ile girdiği mücadelede yerde kalan Ross'a sağlık ekibi müdahale etti. Tedavisinin ardından bir süre kendini deneyen Ross, teknik heyete oyuna devam edemeyeceğini bildirdi ve 29. dakikada yerini Emin Bayram'a bıraktı.

Öte yandan maçı 23 bin 5 biletli seyircinin statta takip ettiği açıklandı. Galatasaray'ın eski kalecilerinden Faryd Mondragon da maçı izleyenler arasında yer aldı.



Galatasaray: 2 - Yeşilyurt D.Ç Ofspor: 1

Stat: Nef

Hakemler: Cihan Aydın, Cemal Alpay, Mehmet Akıncık

Galatasaray: Okan Kocuk, Dubois (Dk. 59 Boey), Ross (Dk. 29 Emin Bayram), Metehan Baltacı, Van Aanholt, Yunus Akgün (Dk. 59 Barış Alper Yılmaz), Berkan Kutlu, Midtsjö (Dk. 85 Özgür Baran Aksaka), Mata, Seferovic (Dk. 85 Kerem Aktürkoğlu), Gomis

Yeşilyurt D.Ç Ofspor: Mızhat Burak Sarı, Ali Osman Karnapoğlu, Serdar Yazıcı, Bora Ulu, Ahmet Aktaş, Miraç Türkyılmaz (Dk. 82 Erdem Cevahiroğlu), Fatih Mert Çırtlık, Mustafa Emin Birinci (Dk. 54 Furkan Işık), Oktay Bala (Dk. 46 Ömer Çetinbaş), Hamza İpekçi (Dk. 82 Gökdeniz Gür), Vedat Erçin (Dk. 72 Sertan Vatansever)

Goller: Dk. 18 Miraç Türkyılmaz (Yeşilyurt D.Ç Ofspor), Dk. 37 Seferovic, Dk. 79 Berkan Kutlu (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 63 Vedat Erçin, Dk. 67 Furkan Işık (Yeşilyurt D.Ç Ofspor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 65
  • Bahtiyar 1 yıl önce Şikayet Et
    Kastamonu ve Of sporu bile hakemle yenenler sonra hakemlerden şikayetçi oluyor. Ofspor ceza sahasına girmemişmiş, buz gibi penaltı verilmedi gs kültürü işte illa yalan çirkeflik karışacak.
    Cevapla
  • ahmetyılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    ağlama duvarımı burası soytarı
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük bir başarı.
    Cevapla
  • Fener 1 yıl önce Şikayet Et
    Ebedi dostumuzu kupa maçından dolayı tebrik ederim. İnşallah seneye GS BJK FB Başak TS Konya Adana Hepsi Avrupa’da iyi işler yaparız. OF spora da helal olsun iyi iş başardılar. Ama sabaha kadar oynasalar GS yenerdi Benim Hayalim Avrupa’da Türk Finali
    Cevapla
  • birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ziraat kupası alt ligler için çok değerli hazine. Bu takımların futbolcuları kendilerini gösterebilmek için kat kat efor sarfediyorlar ve motive oluyorlar. Bütün takım olarak bu fırsatı yakalamışken sonuna kadar mücadele ediyorlar... Süperlig takımı ise daha önce hiç beraber oynamamış yedeklerle, motive olmamış ve rakibi küçümsemiş olduklarından sahada zaten yoklar...Bu yüzden böyle maçlar çok zor maçlardır...
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    adamlar of u bile 1 farkla yenebiliyor fenerbahçeden 20 gol eksik attı ama 5 puan geride neden acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle