Mecnun Otyakmaz: Final maçına tüm Sivaslıları davet ediyoruz

DG Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Alanyaspor maçının ardından, “İstanbul’da Sivaslıların ne kadar çok olduğunun bir şehir efsanesi olmadığını ispat etmemiz gerekiyor” dedi.

Mecnun Otyakmaz: Final maçına tüm Sivaslıları davet ediyoruz
Mecnun Otyakmaz: Final maçına tüm Sivaslıları davet ediyoruz
GİRİŞ 12.05.2022 00:52 GÜNCELLEME 12.05.2022 00:52
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Alanyaspor ile sahasında karşı karşıya gelen ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak kupada finale yükselen Sivasspor’da Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, “Gerçekten çok zor bir maç oldu. Bir ara avantaj kaybettiğimiz dönemler oldu ama arkadaşlarımız geri dönmeyi bildiler ve finale olacak sonucu elde ettiler. Başta hocamızı ve futbolcularımızı tebrik ediyoruz. Ayrıca taraftarımızı da tebrik etmek gerekiyor. Bugün muhteşemdiler. Zaten hatta başında biletler satışa çıkınca ilgi, alaka vardı. Ondan sonra da Sivas Valiliğimizin Minik Yiğidolar organizasyonu ve belediye başkanımızın da biletler taraftara hediye etmesi ile birlikte dolu stada oynadık. Taraftarın ne kadar önemli olduğunu, futbolun ayrılmaz bir parçası olduğunu bu maçta bir kez daha gördük. İki yıldır salgından dolay böyle bir yoğunluk olmamıştı. Özlemişiz, teşekkür ederiz geldikleri için, İstanbul'daki final maçına da bütün taraftarları davet ediyoruz. İstanbul’da Sivaslıların ne kadar çok olduğunun bir şehir efsanesi olmadığını ispat etmemiz gerekiyor. Bütün herkesi mayısta final maçımıza davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kayserispor’u da tebrik ediyorum”

Başkan Otyakmaz, finale çıkan Kayserispor’u da tebrik ederek, “Kayserispor ile oynanacak olan final maçı Anadolu derbisi olacak. Çok değerli bir rakibimiz. Bu sene çok değerli bir takım yaptılar. Kupada da çok ciddi rakiplerle mücadele edip onları geçmeyi bildiler. Biraz da kupaya odaklanmışlardı. Ligde onlar da bizim gibi istikrarsız sonuçlar aldılar. Ama her iki takım da finali hak etti. Kayseri’yi tebrik ediyoruz, önemli rakipleri elediler. Bizim için elediklerini düşünüyoruz. Onlara da başarılar diliyoruz” dedi.

YORUMLAR 18
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Kupa Kayserinin hakkı, çok net. Ts lilerde bosuna sevinmesin seneye küme düsmemeye oynar, bu sene nasıl sampiyon yapıldıgını herkes gördü.
    Cevapla
  • Cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hatırlatırım geçen sene küme düşmüştünüz
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    Trabzon elenmesinden mutlu oldum. inşallah seneye kumeden düşer
    Cevapla
  • Avcı yere yatsana 1 yıl önce Şikayet Et
    Sözde tarafsız, siz uydurma penaltılar ile kazanırken iyidi ama herşey.
    Cevapla
  • Aksekili 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbol gelişecekse 3 İstanbul takımının. Kapatılması lazım futbola engel oluyorlar.
    Cevapla
  • ilker 1 yıl önce Şikayet Et
    sene boyu aldiginiz uyduruk penaltilar yaninda esamesi okunmaz. ayagina darbe aliyor verilir verilmez orta da. ama ts icin aynisi degil . cok hak yendi.Hak yiyen ne yiyecekse onu yesin. Allah ihmal etmez erteler. ts sonunu pek hayra alamet görmüyorum. kumeden dusmelerini diliyorum. bir daha da cikmasin diliyorum.bunu istemek hakkım.
    Cevapla
  • TARAFSIZ 1 yıl önce Şikayet Et
    TS uydurma penaltı ile elendi.Çokmu mutlu oldun.
    Cevapla
  • anadolu 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi oldu. istanbul takımlarından gına geldi artık. sivas a başarılar.
    Cevapla
  • oflu 1 yıl önce Şikayet Et
    ya fenerlileri davet etmiyormusun
    Cevapla
  • Bahadır Turan 1 yıl önce Şikayet Et
    FB senin dengeni bozmuş of offf.
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz mhk yi tff yi davet edin poflii.
    Cevapla
  • korhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben yozgatliyim. Sivas da bizim kayseri de bizim. Her sekilde kupa bizde kaliyor ikisinede basarilar. Iki sehride cok severim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle