Hikmet Karaman'dan İsmail Kartal'a yanıt! "Adama sorarlar..."

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi eleyerek çeyrek finale yükseldi. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Hikmet Karaman mücadeleyi yorumladı.

Hikmet Karaman'dan İsmail Kartal'a yanıt! "Adama sorarlar..."
Hikmet Karaman'dan İsmail Kartal'a yanıt! "Adama sorarlar..."
GİRİŞ 08.02.2022 23:46 GÜNCELLEME 08.02.2022 23:48
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi duraklamada yıktı.

10 kişi Kayserispor duraklamada Ramazan Civelek'in frikikten attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Hikmet Karaman ne söyledi?

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman maçın ardından A Spor'a verdiği demeçte, sahaya yansıttıkları performans için oyuncularını tebrik etti.

Tecrübeli teknik adam, maçın ardından İsmail Kartal'ın açıklamalarına yanıt verdi.

İsmail Kartal ne söyledi?

"Fenerbahçe her şeyi yaptı, baştan sona üstün oynadık. Kayserispor futbol adına hiçbir şey ortaya koymadı, oyunu domine ettik. Çok fazla istememiz rağmen golü bulamadık. Auta giden top, birine çarpıyor ve kalemizde gol oluyor."

Karaman ise "Basın toplantılarını izliyorum, cevap vermeyeceğim. Cevap vermek bana yakışmaz. Adama sorarlar.... 'Ne oynadın? Kaç pozisyon buldun?' diye!" ifadelerini kullandı.

61 yaşındaki teknik direktör sözlerine şöyle devam etti;

"Bir eksik kalmışız, ne yapacağız? İki tane pozisyon verdik. En azından bir plana sağdık kaldık. Şunu da diyebilirim, ligde 2-0 galipken, 4-0 yapabilirdik... Biz bir şey dedik mi? Maçtan önce 9 oyuncumuzun eksik olduğunu söyledik mi?

Ramazan, ligdeki penaltı pozisyonunda ufak tuttu diye penaltı verilmişti ve tepki almıştı. Şanslıyız. Vurdu, rakibe çarptı ve gol oldu ama siz hazırlıklıysanız, şans size güler. Biz çıkar, savaşırız. Turu geçtiğimiz için çok sevinçliyiz ama kupa bitti, unuttuk. Hafta sonu Galatasaray maçı var."

YORUMLAR 28
  • A K 2 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Sayın Hocam ,Kayserispora başarılar,Gayseri ıh ıh..Bu onlara yeter ,sürünün.
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bence Trabzonspor için takıyor o kasketi, böyle bir zamanda bunun bir numaralı anlamı budur, anlayana ;)
    Cevapla
  • omer gumus 2 yıl önce Şikayet Et
    fb 7 den 70 e futboldan anlayan yok...
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    FB taraftarı olarak trabzon sporunuzun bileğinin hakkıyla alıyor olduğu bu sezon şampiyonluğu kutlu olsun hakkettiler helal olsun Trabzon'a selamlar!
    Cevapla
  • mmt 2 yıl önce Şikayet Et
    siyonist adam fetö projesi gibi herhalde bu başarısızlıkların başka bi açıklamasını bulamıyorum. bu kadar yüzsüzlük olunmaz istifa da etmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle