Ersun Yanal: Güzel bir hikaye yazıyoruz

Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükseldikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: Güzel bir hikaye yazıyoruz
Ersun Yanal: Güzel bir hikaye yazıyoruz
GİRİŞ 17.03.2021 23:50 GÜNCELLEME 18.03.2021 00:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fraport-TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Yanal, yayıncı kuruluşa şu ifadeleri kullandı:

"Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Güzel bir hikaye yazıyoruz. Zor olanakları güzel bir avantaja çevirdiler. Oyuncularım, bu işte en çok emeği olan kişiler 21 yıl sonra finale kaldı Antalyaspor. Bunu oyuncularım başardı. Önümüzde pazar günü oynayacağımız bir maç var. Ligin sonuna yakın bir zaman diliminde final oynayacağız. Her iki takım da kupayı hak etti. Biz gol yemeden buraya geldik" 

BASIN TOPLANTISI

FT Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kupada gol yemeden finale yükseldiklerini belirterek, "Antalyaspor 21 yıl sonra ikinci kez Türkiye Kupası'nda finale yükseldi" dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yanal, Antalyaspor’un 21 yıl aradan sonra ikinci kez kupada finale yükseldiğini kaydetti.

Antalyaspor’un zorlu bir süreçten geçtiğini dile getiren Yanal, "Bu zorlu süreçte, bu seride gol yemeden her maçı kazanarak finale yükseldik. Zorlu dönemdeyiz, pandemi nedeniyle çok sık maç oynuyoruz. Kadromuzda eksik oyuncuların yanı sıra transfer kısıtlamamız vardı. Oyuncularımız enteresan bir hikaye yazmakla meşguller. Bence de bu hikaye, güzel bir hikaye. 15 maçlık yenilmezlik serisini Alanya’da bitmişti. Bugün yeniden seriye devam ediyoruz. Ligin sonun kadar oyun disiplinine bağlı oynamaya devam edeceğiz. En büyük hak ve takdir oyuncularımındır. Onlar bunu hak ediyorlar. Bu şekilde devam edeceğimizi, kalan maçların hepsinde de aynı performansı onlardan bekliyorum" ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR 8
  • alik 3 yıl önce Şikayet Et
    fb de bu kadar başarılı olamadın her şeye karışan mı çok.yoksa fb nin antrenörleri oyuncuları iyi çalıştırmıyor mu.
    Cevapla
  • Mehmet y 3 yıl önce Şikayet Et
    Hikayeni yaz ama yazarken hikayenin kahramanı Sergen Hoca yı unutma.Hikayenin sonunda inşallah hakem diye ağlamazsın
    Cevapla
  • Yasir gün 3 yıl önce Şikayet Et
    Antalyalıyım ama Beşiktaş sevgim ağır basıyor.
    Cevapla
  • abdulmuttalip 3 yıl önce Şikayet Et
    antalyaspor ve alanyaspor beşiktaştan daha iyi oynuyor beşiktaş dedeler takımı dan dun faullu oynuyor. beşiktaş sevgin ağır basıyorsa sen antalyalı değilsin yada yalancısın.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada birçok takım uzun vadeli hoca alıyor. Bence Antalya da ersun hocayı uzun vadeli tutmalı .Böyle yaparsa güzel bir başarı yakalayacağını düşünüuyorum. Helal olsun elindeki dar kadroyla güzel bir hikaye yazmak üzere ve umarım noktayı kupa alarak koyar.
    Cevapla
  • Futbolsever 3 yıl önce Şikayet Et
    Büyük takımlarda aklı selim başkanlar olmadığı sürece bu tür teknik adamlar anadolu takımlarında başarıları yakalar . Ali koçun kazanma hırsı aslında bu seneki şampiyonluktan da etti fbyi. Ersun yanal toplama takımla baskıyla anca o kadar yapabildi . Antalyada kafası rahat ve onu sık boğaz edecek taraftar ya da başkan yönetim yok . Adam müthiş iş yaptı bu sene . Fenerbahçe de daha iyi topçularla neden yapamadı sorusunun cevabı da aslında çok açık. Biz hemen başarı istediğimiz sürece de futbolumuz bir adım öteye gidemeyecek .
    Cevapla
  • ahmettt 3 yıl önce Şikayet Et
    Yorum güzel ama fb de daha iyi oyuncular yoktu ersun hoca zamanında..!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle