Fenerbahçe kupaya veda etti!

Başakşehir, Türkiye Kupası'ndaki çeyrek finalinde normal süresi 1-1 biten maçta Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe kupaya veda etti!
Fenerbahçe kupaya veda etti!
GİRİŞ 09.02.2021 23:27 GÜNCELLEME 10.02.2021 13:03
Bu Habere 252 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı Başakşehir 2-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

İlk yarıda topa daha çok sahip olan Medipol Başakşehir, 42. dakikada Fernandes'in golüyle öne geçti: 0-1. Fenerbahçe'de Lemos VAR incelemesinin ardından 45. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı Medipol Başakşehir'in 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıda hızlı hücumlarla gol arayan Fenerbahçe, 72. dakikada Valencia'nın kaydettiği golle eşitliği yakaladı: 1-1. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 sona erdi ve maç uzatmalara gitti. Medipol Başakşehir, Gulbrandsen'in 96. dakikada kaydettiği golle yeniden öne geçti: 1-2. Skor üstünlüğünü koruyan Medipol Başakşehir, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve adını yarı finale yazdırdı.

Medipol Başakşehir, yarı finalde Konyaspor-Beşiktaş maçının galibiyle karşılaşacak.

 

Fenerbahçe: 1 - Medipol Başakşehir: 2 

Stat: Ülker

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

Fenerbahçe: Harun Tekin, Gökhan Gönül, Lemos, Szalai, Caner Erkin (Dk. 46 Serdar Aziz), Ozan Tufan, Sosa (Dk. 105 Mert Hakan Yandaş), Ferdi Kadıoğlu (Dk. 59 Valencia), Sinan Gümüş (Dk. 46 Mesut Özil), Thiam (Dk. 46 Osayi-Samuel), Cisse (Dk. 73 Samatta)

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar (Dk. 91 Duarte), Ponck, Epureanu, Cemali Sertel (Dk. 102 Ravil Tagir), Ndayishimiye, Azubuike, Deniz Türüç (Dk. 45+3 Gulbrandsen), Berkay Özcan (Dk. 91 Muhammed Emin Sarıkaya), Junior Fernandes (Dk. 73 Giuliano), Demba Ba (Dk. 74 Crivelli)

Goller: Dk. 42 Junior Fernandes, Dk. 96 Gulbrandsen (Medipol Başakşehir), Dk. 72 Valencia (Fenerbahçe)

Kırmızı kart: Dk. 45 Lemos (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 30 Cemali Sertel, Dk. 93 Muhammed Emin Sarıkaya, Dk. 112 Gulbrandsen, Dk. 120+4 Crivelli (Medipol Başakşehir), Dk. 102 Serdar Aziz, Dk. 113 Ozan Tufan, Dk. 120+2 Volkan Demirel (Yardımcı antrenör), Dk. 120+5 Szalai (Fenerbahçe)

 

YORUMLAR 252
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Alık koç bu yenilgiler hep şampiyonlukların habercisi dedi - alık koç un bu açıklamasına gülme krizine giren milyonlar hastanelerin acil servislerinde yoğunluk yarattı - korona tehlikesi unutuldu en büyük sorun alık koç - bu alıklığın aşısıda yok ki vurup beyin gelişimini başlatalım
    Cevapla
  • Namyelüs 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç'un başkanlığına veda edemeyen Fenerbahçe daha çok vedalar yaşayacak gibi.
    Cevapla
  • Zarif 3 yıl önce Şikayet Et
    Beceriksizler ordusu
    Cevapla
  • atilla 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha düne kadar sergenin fatihin ağlamalarını ne çabuk unuttu bu habere yorumu yapan rakip taraftarlar
    Cevapla
  • doğan 3 yıl önce Şikayet Et
    irfan can için fb kupayı bile feda eder. fb şampiyonlar ligi için çabalıyor aldığı oyuncular yaptığı yatırımlar bu amaç için.çünkü başakşehirin ligde umudu kalmadı okan buruk ayrıldı aykut hoca geldi toparlamaya çalışıyor kupayı alıp uefaya katılma düşünceleri var.ikisinede başarılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle