Fenerbahçe hata yapmadı!

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbaçe, 2. Lig ekiplerinden Karacabey Belediyespor'u 1-0 yenerek adını son 16 turuna yazdırdı.

Fenerbahçe hata yapmadı!
Fenerbahçe hata yapmadı!
GİRİŞ 16.12.2020 22:55 GÜNCELLEME 16.12.2020 22:56
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile Karacabey Belediyespor Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Müsabakayı, sarı-lacivertli ekip 1-0 kazandı.

Fenerbahçe, 11. dakikda Onur Özcan'ın kendi kalesine kaydettiği golle öne geçti. Sarı-lacivertli ekipte, 28. dakikda kaleci Altay Bayındır direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı Fenarbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı orta saha mücadelesiyle geçilirken Fnerbahçe skor üstünlüğünü korudu ve sahadan 1-0 galip ayrıldı ve adını son 16 turuna yazdırdı.

YORUMLAR 65
  • Ati 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener taraftarı sakin olup sezon sonuna kadar takımını desteklemeli.Futbolcular iyi mücadele etmeli.
    Cevapla
  • Doğru 3 yıl önce Şikayet Et
    Hata kupa maçlarında zayif rakiplere as futbolcuyla çıkmak.Gustavo ve Altay dinlendirilmeliydi.Serdar Aziz hâlâ hakemin tesiri altında haksızlık yapılmış olabilir sana ama öfkesini kontrol etmeli yoksa art niyetli hakemler bundan faydalanır.
    Cevapla
  • Osmangazi 3 yıl önce Şikayet Et
    Niyazi atmasa da G. Antep atar. Yazık bu taraftara bu kadar ruhsuz bir takım olur mu, Karacabey'i bile yenemiyor desek yeri. Kaza golü ile tur atladı. Acil bir önlem alınmalı yoksa bu oyunla şampiyonluk ve kupa hayal.
    Cevapla
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Fener e dede mirası yemekten başka bir becerisi olmayan değil sıfırdan kazanmayı bilen bir başkan lazım
    Cevapla
  • Aşık 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerli olarak takımımı lig bitinceyece kadar destekleyeceğim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle