BB Erzurumspor, Beşiktaş'ı kupadan eledi!

Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, 3-2 kaybettiği maçın rövanşında BB Erzurumspor'a evinde de 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti.

BB Erzurumspor, Beşiktaş'ı kupadan eledi!
BB Erzurumspor, Beşiktaş'ı kupadan eledi!
GİRİŞ 22.01.2020 22:21 GÜNCELLEME 23.01.2020 00:14
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş, 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında TFF 1. Lig ekibi BB Erzurumspor'a evinde de 3-2 mağlup olarak kupaya veda etti. BB Erzurumspor kupada çeyrek finale yükseldi.

 


BB Erzurumspor'a galibiyeti getiren golleri 1. ve 72. dakikalarda Oltan ve 67. dakikada Sissoko kaydetti. Beşiktaş'ın gollerini ise 33. dakikada Diaby ve 64. dakikada Burak Yılmaz attı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final kura çekimleri 24 Ocak Cuma günü saat 15.00'da gerçekleştirilecek.

Vodafone Park'ta galibiyeti unuttu

Beşiktaş'ın iç sahada son zamanlarda ortaya koyduğu kötü performans kupa maçında da sürdü.

İç sahada oynadığı son 4 maçın 3'ünü kaybeden Beşiktaş, bu süreçteki tek galibiyetini Süper Lig'de 17. hafta maçında 9 kişi kalan Gençlerbirliği karşısında 4-1'lik skorla elde etmişti.

Stat: Vodafone Park 

Hakemler: Serkan Tokat, Mustafa Sönmez, Mustafa Savranlar

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Ruiz, Roco, Caner Erkin, Oğuzhan Özyakup (Dk. 77 Hutchinson), Elneny, Diaby (Dk. 74 Güven Yalçın), Ljajic, N'Koudou, Umut Nayir (Dk. 62 Burak Yılmaz)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Kayacan Erdoğan, Osman Çelik, Batuhan Artarslan, Hasan Hatipoğlu, Mücahit Albayrak, Mahamadou Ba (Dk. 46 Sissoko), İbrahim Akdağ, Hasan Ayaroğlu, Rashad Muhammed (Dk. 46 Emrah Başsan), Mehmet Murat Uçar, Oltan Karakullukçu (Dk. 82 Aykut Demir)

Goller: Dk. 1 ve 72 Oltan Karakullukçu, Dk. 66 Sissoko (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 33 Diaby, Dk. 64 Burak Yılmaz (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 9 Elneny, Dk. 78 Hutchinson (Beşiktaş), Dk. 44 Mücahit Albayrak, Dk. 80 Mehmet Murat Uçar (Büyükşehir Belediye Erzurumspor)

Adem Ljajic'İn üzüntüsü

YORUMLAR 111
  • Kara Kartal 1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Dün maçtaydım, Daşdaş'lar haketti... Avcı istfa... Avcı istifa...
    Cevapla
  • vkn 4 yıl önce Şikayet Et
    şu gökhan gönüle çok güzel oldu
    Cevapla
  • Burak van 4 yıl önce Şikayet Et
    Bay bjk vay rezil olduk
    Cevapla
  • cnk 4 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşla erzurumspor bir olurmu erzurumspor beşiktaştan daha genç ve diri beşiktaşta ununu elemiş eleğini duvara asmış kırkına merdiven dayamış sahada varlığı ve yokluğu belli olmayanlarla dolu bir takım bence gayet normal erzurumun beşiktaşı yenip elemesi beşiktaş farkta yiyebilirdi
    Cevapla
  • Kaya 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler neden kırmızı kart göstermedi neden penaltı vermi federasyon beşiktaşı doğruyor olmaz böyle şey tabi sen gizli görüşme yapmazsan sonuç bu olur
    Cevapla
  • Bünyamin 4 yıl önce Şikayet Et
    vah vah vah skoca hakemler Beşiktaş dururken Erzurum u desteklemiş kim inanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle