Türkiye Kupası maçı öncesi hediye sürprizi

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Ziraat Türkiye Kupası'nda Keçiörengücü ile oynadığı maçı izlemeye gelen engelli çocuklar için sürpriz bir program düzenledi.

Türkiye Kupası maçı öncesi hediye sürprizi
Türkiye Kupası maçı öncesi hediye sürprizi
GİRİŞ 03.12.2019 19:08 GÜNCELLEME 03.12.2019 20:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig temsilcisi Yeni Malatyaspor, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında sahasında oynayacağı Keçiörengücü mücadelesini izlemeye gelecek engelli çocuklar için sürpriz bir program hazırladı.

 

 

STADA GELECEK TARAFTARLARA SÜRPRİZ HEDİYELER VERİLECEĞİ DUYURULDU

Sarı kırmızılı kulüp ile birlikte Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi, Battalgazi Belediyesi ve Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün de destek sunduğu program çerçevesinde, stada gelecek minik taraftarlara sürpriz hediyelerin verileceği belirtildi.

 

 

YÜZÜN ÜZERİNDE MİNİK TARAFTAR DAVET EDİLDİ

Müsabaka esnasında minik taraftarların bulunduğu tribüne hediyelerin atılmasıyla stadın farklı bir ambiyansa büründürülmesinin amaçlandığı Engelliler Günü programı için Yeni Malatyaspor ile Keçiörengücü arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçına yüzün üzerinde çocuğun davet edildiği açıklandı. 

YORUMLAR 3
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Ama keşke ellerine takdim edilseydi.
    Cevapla
  • ilhan vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    yorumunu beğendim. saygı da duydum ama şöyle düşünelim. eskiden düğünlerde çocuklara şeker atılır ve çocuklar şeker için kıyasıya yarışır ve ortaya güzel bir görüntü çıkardı. bu olaya da böyle baktım. düşünmek ve bir nebze olsun onları gülümsetebilmek. sence de güzel bir olay değil mi?
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Süper hareket :)
    Cevapla