Maç sonu sert sözler! 'Allah belasını versin'

Akhisarspor 'da Güray Vural, Galatasaray'a 3-1 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'nı kaybettikleri maçın ardından hakem Suat Arslanboğa'ya çok ciddi tepki gösterdi.

Maç sonu sert sözler! 'Allah belasını versin'
Maç sonu sert sözler! 'Allah belasını versin'
GİRİŞ 15.05.2019 23:59 GÜNCELLEME 16.05.2019 00:23
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Maç sonrası konuşan Güray, "Yazıklar olsun Suat Arslanboğa'ya! Allah belasını versin" diye sert bir ifade kullandı.

 

 

Suat Arslanboğa'ya büyük tepki gösteren Güray, "Galatasaray'ı tebrik ediyorum, bizim tepkimiz Galatasaray'a değil. Hakemle ilgili söyleyecek çok şey var, burada söyleyemeyeceğim de çok şey var. Zaten bizi ligden düşürdü, bugün de kupayı Galatasaray'a hediye etti" dedi.

Arslanboğa ile maç kazanamadıklarını kaydeden deneyimli oyuncu, "Bizim 9 maçımızı yönetmiş, 9'unu da kaybettik. Galatasaray 10'da 10 yapmış. Süper Lig'in en iyi hakemini finale vermeleri lazım, Süper Lig'in en iyi hakemi Suat Arslanboğa mı? Yazık, herkese yazık" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 55
  • ocak 4 yıl önce Şikayet Et
    para harcayıp kazanamayanlar hakem bahanesi oluyor. ama gs herzmn kupaların takımıdır cunku bu ıs parayla değil yürekle olur
    Cevapla
  • halıcı 4 yıl önce Şikayet Et
    maçı gs yedek kulübesi hemen arkasında izledim. hakem bildiğin doğradı top oynamadı akhisara. onceki maçlarda olduğu gibi yine maçı zorla verdiler gs.ye
    Cevapla
  • URFALI 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem hakli penaltı var zaten akhisar oynayamadı
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Azbile söylemiş.
    Cevapla
  • mehmet bakır 4 yıl önce Şikayet Et
    TFF GS'nin borçlarını azaltmak için filim peşinde. Bence ali dürüst (olmayan) istifa edip GS' nin menfaatleri için geri geldiği günden sonra hakemlerin kararları 180 derece değişti kollama yarışına girdiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle