Palut: Tarih yazmak isterdik ama...

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray'ı Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-2 yenip elendikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Palut: Tarih yazmak isterdik ama...
Palut: Tarih yazmak isterdik ama...
GİRİŞ 27.02.2019 17:19 GÜNCELLEME 27.02.2019 17:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut hem mutlu hem de üzgün olduklarını belirterek "Galatasaray'dan yediğimiz 2 golden sonra 5 gole ihtiyacımız vardı. Oyuncularım sahaya büyük karakter koydular. Kısa sürede Galatasaray gibi bir takıma 4 gol atma başarısı gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. İşi buraya getirmişken tarih yazmak isterdik ama 5. gol olmadı. Bu şehri mutlu gördük. Onları stattan mutlu gönderdik, bir şekilde bunu başardık. Şimdi bu maçın etkisinden kurtulup, lige odaklanacağız." dedi.

Devre arasında yaptığı konuşmanın sorulması üzerine İlhan Palut, "Soyunma odasında oyuncularıma skoru unutmalarını söyledim, 4 gol atmamız gerektiğini unutmamızı söyledim. Top oynayalım dedim ve onları rahatlattım, streslerini üzerlerinden aldım. Oyuncularım büyük bir reaksiyon gösterdiler. Bu maç çok konuşulacaktır ama lige dönmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 6
  • Ali BULUT 5 yıl önce Şikayet Et
    Hataysporlu futbolcuları, hocalarını ve taraftarini tebrik ediyoruz hatayspor gerçekten iyi bir takım ancak bu skorda hakem ve VAR hakemlerinin kasti yanlis kararlarinin etkisini unutmasinlar
    Cevapla
  • 1905 5 yıl önce Şikayet Et
    Federasyonda çok istedi elinden geleni yaptı ama olmadı olmayınca olmuyor işte...
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu mac cok konusulcak dıyoya arkadas as kadroyla cıkmamıs bı takım neden bahsedıoaun sen kafanız almıyomu
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    gsnin yedek kadrosu bile hatayı rahat yenmesi gerek
    Cevapla
  • gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    hatay futbol takımını tebrik ediyorum işte türk futbolunun geldiği durum türk futbolu her gün geriye gidiyor türk oyuncu yetiştirilmiyor bir takımda 11yabancı olmaz arkadaş bu duruma bir çare bulun türk fut bolunu futboldan anlayanlar yönetsin benden söylemesi
    Cevapla
  • Kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izledin mi sen kaç Türk vardı sahada. Parayı bulunca oynamıyor türküler bi görün artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle