Diyarbakır'daki kupa finali için flaş karar!

Diyarbakır'da oynanacak Türkiye Kupası finalinde e-bilet ve Passolig sistemi uygulanacağı açıklandı.

GİRİŞ 20.03.2018 12:33 GÜNCELLEME 20.03.2018 13:41
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Diyarbakır'da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı.

Ceyhun Kazancı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Diyarbakır'da oynanacağı açıklanan Türkiye Kupası finalinde Süper Lig'de olduğu gibi tarafsız sahadada oynanacak finalde ilk kez e-bilet uygulanacağını açıkladı. Kazancı, bu amaçla  Diyarbakır'da yapılan yeni stadın alt yapısını Passolig biletlerine uygun hale getirmeye hazırlandıklarını söyledi.

 

Ziraat Türkiye Kupası finali, 9 Mayıs 2018 Çarşamba günü Diyarbakır Yeni Stadyumu'nda oynanacak.

YORUMLAR 16
  • ZAZA 6 yıl önce Şikayet Et
    Amed , Diyarbakır 'ın takımı değildir. Biz müslümanız süryani veya keldani değiliz .Asıl olan Diyarbekir dir. Devşirme yezidi bozması Ermeni bozması sahtekar Amedliler
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Final Diyarbakır'a yakışır. Devletimiz her türlü güvenlik önlemlerini almaya muktedirdir. Burada boş boş konuşmayın. Koskoca Cumhurbaşkanı Mardin, Diyarbakır vs. güvenli bir şekilde gidiyor da birkaç sıradan futbolcu için mi güvenlikten tereddüt ediyorsunuz?
    Cevapla
  • diyarbakir 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu finalde amed spor yoksa ne yapayim finalinizi alin guturun. Baska yere oynayin pasolig her stada gerek stadin parasi finalden gelecek gelir diyarbakir spora harcanmali
    Cevapla
  • mardinlee 6 yıl önce Şikayet Et
    amed ne la.. zerdust..! Islam kenti diyarbekir..
    Cevapla
  • İnsan 6 yıl önce Şikayet Et
    Amed spor önce VATAN DOSTU OLSUN ADAMIM
    Cevapla
  • Ayyıldız 6 yıl önce Şikayet Et
    geçen sene neden yapmadınız Konyalı seyircileri 5 maç cezalandırdınız suçu günahı olmayanlardan bahsediyorum hak mı adalet mi!!! yazıklar olsun!!!
    Cevapla
  • Çarşı1903 6 yıl önce Şikayet Et
    Konyalı seyircilere görmemiş gibi sahaya dalın hır çıkarınmı dediler? akıllı dursaydınız!
    Cevapla
  • yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    Niye riske atılırki ülkenin durumu belli herşey olabilir güvenli bir şehirde güvenliği sağlamakla güvenlik konusunda sıkıntılı bir ilde güvenliği sağlamak arasında bir dünya fark var Allah göstermesin birşey olursa bunun hesabını herkes verir..
    Cevapla
  • yiğido 6 yıl önce Şikayet Et
    Engin kardeşim bu diyarbakır sivas maçı ve diyarbakırın büyükler ile maçı değil ihtimal dahilinde finale 2 büyük takım kaldı ne olacak kalabalık izdiham zaten terör bir zafiyet bekliyor bulunmaz bir alan diyarbakır ve büyük kalabalık neden riske atılıyor şu ortamda..
    Cevapla
  • engin 6 yıl önce Şikayet Et
    hadi diyelim dıyarbakır süper ligde maçlarını nerde oynayacak izmirdemi kardeşim diyarbakır bu ülkenin bir şehrimi evet gerisi tefferuat süper kupada uynanır şampiyonlar ligi kupasıda uynanır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle