Trabzonspor'a Gümüşhane darbesi!

Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Trabzonspor deplasmanda Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kaldı.

Trabzonspor'a Gümüşhane darbesi!
Trabzonspor'a Gümüşhane darbesi!
GİRİŞ 18.01.2017 16:50 GÜNCELLEME 18.01.2017 16:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası'nda H Grubu'nda 5. hafta mücadelesinde Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Gümüşhanespor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı. Gümüşhane Yenişehir Stadı'nda oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Her iki takım da 3 puan için büyük çaba harcarken karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı. Özellikle maçın son bölümünde heyecan artarken, beklenen gol gelmedi.



Grubun son hafta maçında Tarık Daşgün'ün çalıştırdığı Gümüşhanesspor deplasmanda Kızılcabölük ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Konyaspor'u konuk edecek.

TRABZONSPOR TURU ZORA SOKTU

Bu sonuçla H Grubu'nda 5. maçlar sonunda Gümüşhanespor puanını 8'e yükselterek ikinci sıradaki yerini korudu, Trabzonspor ise 6 puanla üçüncü sırada kaldı. Grupta gelecek haftaki sonmaçlarda Gümüşhanespor, iddiası bulunmayan Spor Toto 3. Lig ekibi Kızılcabölükspor ile deplasmanda karşılaşacak. Trabzonspor ise evinde, gruptan çıkmayı garantileyen Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. Trabzonspor, son 16 turuna yükselebilmek için Atiker Konyaspor'u yenip, Gümüşhanespor'un Kızılcabölükspor'a mağlup olmasını bekleyecek. 



Gümüşhanespor: 0 - Trabzonspor: 0

Stat: Gümüşhane Yenişehir

Hakemler: Suat Arslanboğa, İsmail Şencan, Uygar Bebek

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin Akınay, Taner Koç, Salih Zafer Kurşunlu, Mehmet Cansın Çiçek, Mehmet Abdullah Çoban, Ali Sakal (Dk. 79 Onur Okan), Muhammed Çalhanoğlu, Taşkın Çalış (Dk. 75 Cumhur Yılmaztürk), Rıdvan Koçak, Mehmet Menderes Önkuzu, Hüseyin Ali Pala (Dk. 65 Ali Özgün)

Trabzonspor: Esteban, Mas, Uğur Demirok, Mustafa Akbaş, Pereira, Aytaç Kara, Medjani, Yusuf Yazıcı (Dk. 78 Onazi), Olcay Şahan, Yusuf Erdoğan (Dk. 77 Castillo), Suk (Dk. 60 Okay Yokuşlu)

Sarı kartlar: Dk 44 Yusuf Erdoğan (Trabzonspor), Dk. 89 Mehmet Menderes Önkuzu (Gümüşhanespor)

YORUMLAR 5
  • metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir mantıktır.forveti çıkart uzun boylu diye mediyani yi forvet koy.
    Cevapla
  • huseyyn 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlere bakıyorum ben maçtan çok.Kart göserirken sahanın değişik yerlerini göstererek 1,2,3 diyor ÜÇ KORNER BİR PENALTI gibi Hangi çağdan kalma hakemlerle maç idare eiiyor düşünün
    Cevapla
  • crm 7 yıl önce Şikayet Et
    sen 2.lig takımını yenemiyorsan zaten sende bi sey olmaz...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi bu senede hüsran.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    öncelikle koyu ts'liyim ama bu şekilde futbol olmaz.pozisyonu yok.böyle oyun yok.bu gidişle değil olcan,Messi gelse de fayda yok.muhtemelen ZTK dan da elenir bu takım.o zaman bakalım Yanal ve Usta ne diyecek?
    Cevapla