Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Kupa yarı final ilk maçında deplasmanda 3-0 gibi net bir skorla büyük avantaj elde eden Fenerbahçe bugün sahasında Torku Konyaspor'u ağırlayacak. Peki Fenerbahçe Torku Konyaspor saat kaçta ve hangi kanalda? Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı muhtemel kadroları, Fenerbahçe Torku Konyaspor maçının bilet fiyatları, Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı öncesi son hazırlıklar neler? ve daha fazlası tüm ayrıntıları ile haberimizde.

Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?
GİRİŞ 05.05.2016 12:09 GÜNCELLEME 05.05.2016 12:19

Futbolseverler bugün ülkemizin en prestijli ikinci kupası olan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçına kilitlendi. Galatasay dün Çaykur Rizespor'u golsüz biten maçta kupa dışına iterek finale yükselen ilk takım oldu.Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan ve en azından Türkiye Kupası'nda zafere ulaşarak taraftarına yıldızını barıştırmak isteyen Fenerbahçe ise, Torku Konyaspor için hazırlıklarını olası bir sürpriz sonuç almama adına sürdüyor. Fenerbahçe Torku Konyaspor saat kaçta ve hangi kanalda?   Fenerbahçe Torku Konyaspor muhtemel kadroları,  Fenerbahçe Torku Konyaspor maçının bilet fiyatları,  Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı öncesi son gelişmeler tüm detaylarıya siz futbolseverler için haber7.com'da 

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda bugün (5 Mayıs) oynanacak karşılaşma saat 19.15'te başlayacak. Mücadele ATV'den naklen canlı yayınlanacak. İşte Fenerbahçe Torku Konyaspor maçı öncesi güncel gelişmeler.

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇI MUHTEMEL KADROLAR

T.KONYASPOR: Serkan- Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Traore, Ali Çamdalı, Ömer Ali, Holmen, Meha, Rangelov

FENERBAHÇE: Volkan, Kjaer, Kadlec, Hasan Ali, Ozan Tufan, Mehmet Topuz, Diego, Volkan Şen, Fernandao, Nani

*Fenerbahçe 3-0'ın rahatlığıyla bu maçta rotasyona gidebilir.

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR MAÇI BİLET FİYATLARI

FENERBAHÇE TORKU KONYASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 18:30'da başlayan antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma ve çabukluk çalışmalarıyla başlayan idmanda 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçla süren antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Robin van Persie ve Luis Nani çalışmalarını özel program dahilinde sürdürürken, Lazar Markovic ise tedavi ve çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

Bu antrenmanla Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

TORKU KONYASPOR'DA FENERBAHÇE İÇİN SON HAZIRLIKLAR 

Yarı finalin ilk maçında kendi sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup olan yeşil beyazlı ekip, yarın akşam saat 19.15'de İstanbul'da oynanacağı karşılaşmanın son antrenmanını tesislerinde genrçekleştirdi. Yeşil beyazlı takım, teknik direktör Aykut Kocaman nezaretinde taktik çalışma yaptı.

Torku Konyaspor, bugün saat 20.00'de uçakla İstanbul'a hareket edecek.