Trabzonspor'u eleyen Galatasaray'ı da eler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Galatasaray ile eşleşen Balıkesirspor adına iddialı açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 06.12.2013 16:53 GÜNCELLEME 06.12.2013 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, Balıkesirspor'un, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Galatasaray ile eşleşmesine ilişkin, "Trabzonspor'u eleyen, Galatasaray'ı da eler" dedi. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olan Uğur, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kupada yoluna devam eden Balıkesirspor'a güvendiğini söyledi. Geçen sezon kupada Galatasaray'a elenen kırmızı-beyazlıların, bu kez rakibini saf dışı bırakacağına inandığını dile getiren Uğur, şöyle konuştu: "Galatasaray'ı bu kez eleyeceğiz. Trabzonspor'u eleyen, Galatasaray'ı da eler. 'Dört Büyükler'den üçü elendi. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor, tura veda etti. Galatasaray penaltılarla geçti. Galatasaray'ı da inşallah biz eleyeceğiz. Kupayı da alırız inşallah. Galatasaraylıyım ama Balıkesirspor'un kazanmasını istiyorum. Maç İstanbul'da olacak. Keşke burada oynansaydı. Şansımız daha fazla olurdu." Uğur, Balıkesir Atatürk Stadı'nda ışıklandırma çalışmalarının hızla devam ettiğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ibrahim 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın vekil siyasetçi olduğunuz belli . tüpçü kupasına meraklı olan alsın sizde konuşun susmayın
    Cevapla