Oulai, Augusto ve nicelerini getirmişti! Trabzonspor'da kritik isim görevinden ayrıldı
Trabzonspor'da son dönemde yapılan ve büyük beğeni toplayan scouting transferlerinin gerçekleştirilmesinde büyük pay sahibi olan Scout Şefi Eren Mert görevinden istifa etti.
Trabzonspor'da Scout Şefi olarak görev yapan Eren Mert, görevinden istifa etti.
Kulübün transfer ve oyuncu izleme organizasyonunda önemli bir rol üstlenen ve kulübün son dönemde gerçekleştirdiği Oulai, Felipe Augusto, Nwaiwu, Cabral, gibi isimlerin takıma kazandırılmasında da en büyük pay sahiplerinden Eren Mert, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Bugün itibarıyla büyük bir onurla yürüttüğüm Trabzonspor Kulübü’ndeki görevimden ayrılma kararı almış bulunuyorum.
Görev sürem boyunca sahip olduğum bilgi, birikim ve emeği kulübümüz için en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştım. Ancak gelinen noktada uyumlu çalışma ortamının mümkün görünmemesi nedeniyle görevime devam etmenin doğru olmayacağı kanaatine vardım.
Şahsıma olan teveccühleri için Sayın Başkan’a, Trabzonspor camiasının tüm paydaşlarına ve özellikle de büyük Trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Gösterdikleri sevgi ve destek benim için her zaman çok kıymetli oldu.
Trabzonspor’a bundan sonraki süreçte yürekten başarılar diliyorum. Çünkü ayrılık da sevdaya dahildir. Allah’a ısmarladık."
Trabzonspor'un son dönemde yaptığı scouting transferlerinden önemli gelirler elde etmesi bekleniyor.


-
Fenerli Levrock 4 hafta önce Şikayet EtÇok ta TIN.....Beğen
-
Oflu 4 hafta önce Şikayet EtMezarlıklar, ben olmazsam bu işler yürümez diyenlerle dolu ama işler bir şekilde yürüyor.Beğen
-
Bir oll 4 hafta önce Şikayet EtGelir mi az geldi acepBeğen
-
Misafir 4 hafta önce Şikayet EtTrabzon spor gibi senin istediğini almazlar hele İstanbul takimları o riski hiç girmezBeğen Toplam 1 beğeni
-
Misafir: mahmut 4 hafta önce Şikayet EtPara yorumu yapanlar fazla kazanacağınız bir imkan olursa kabul etmeyecekmisiniz sizBeğen