Trabzonspor'un Ukraynalı yıldızına Avrupa'dan talip çıktı
Anderlecht’in yaptığı teklifin Trabzonspor’un beklediği seviyenin altında olduğu ifade ediliyor. Karadeniz ekibi, Sikan için kapıyı en az 7 milyon Euro’dan açmayı planlıyor
Trabzonspor’un devre arasında Shakhtar Donetsk’ten kadrosuna kattığı Ukraynalı forvet Danylo Sikan için Belçika ekibi Anderlecht resmi teklif yaptı.
Bordo-mavili yönetim, gelen teklifi değerlendiriyor.
Trabzonspor, Sikan’ı Shakhtar Donetsk’ten 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.
Oyuncu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalanmış, Ukraynalı futbolcuya ilk yarı için 500 bin Euro, sonraki her sezon için ise 1 milyon Euro garanti ücret ödeneceği açıklanmıştı.
Ayrıca sözleşmede menajerlik ücretine de yüzde 5 oranında ödeme maddesi yer alıyor.
24 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla 18 resmi maçta görev aldı.
Bu süreçte 3 gol atıp 2 asist üreten Sikan, özellikle ikinci yarıda forma şansı bulmakta zorlandı.
Anderlecht’in yaptığı teklifin Trabzonspor’un beklediği seviyenin altında olduğu ifade ediliyor. Karadeniz ekibi, Sikan için kapıyı en az 7 milyon Euro’dan açmayı planlıyor. Yönetim, son kararı teknik heyetin raporu doğrultusunda verecek.