Süper Lig devi 2. transferini bitiriyor! Resmi teklif yapıldı
Trabzonspor’un, Rennes forması giyen Kamerunlu stoper Christopher Wooh için resmi teklif yaptığı iddia edildi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes forması giyen stoper Christopher Wooh için resmi teklif yaptı. Fransız spor gazetesi L’Equipe, bordo-mavili kulübün Kamerunlu savunma oyuncusu için Rennes’e teklif sunduğunu duyurdu. L'Equipe’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Trabzonspor, Rennes’in stoperi Christopher Wooh için teklif yaptı" ifadelerine yer verildi.

23 yaşındaki oyuncu, hem Rennes’te hem de Kamerun Milli Takımı’nda gösterdiği performansla dikkat çekmişti. 1.91 boyundaki güçlü stoper, hava toplarındaki etkinliği ve fizik gücüyle biliniyor. Trabzonspor’un, savunma hattına liderlik edebilecek nitelikte bir oyuncu arayışında olduğu ve Wooh’un bu profile uygun görüldüğü ifade ediliyor. Görüşmelerin ilerleyen günlerde netlik kazanması bekleniyor.
-
mozart 11 ay önce Şikayet Etsuper lig devi mi,Allah askina neyi kaldi trabzonsporun,yonetimler bitirdi trabzonuBeğen
-
Gezgin 11 ay önce Şikayet EtGdnç oyuncular alınması umut vericiBeğen
-
kaptanı derya 11 ay önce Şikayet EtTrabzon orta sahasında kim oynayacak.en az banko oynayacak 4 tane siopis,mertens,torrera,Okan buruk,emre belezoglu tarzı oyuncu lazım..kimse gs nin başarısını incelemiyormu yıllardır nasıl yaptılar diye .Beğen
-
Misafir 11 ay önce Şikayet EtUmarım partnerine uyumu iyi olur. Şampiyon TrabzonsporBeğen
-
Enver 11 ay önce Şikayet EtKesinlikle DoğruBeğen
-
Misafir 11 ay önce Şikayet Etbayağı bayağı ejnebileşiyoz, hadi TS az kaldıBeğen