Trabzonspor'dan kupa finali sonrası flaş karar

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 3-0 kaybeden Trabzonspor, kupa seremonisine kalmadı.

Trabzonspor'dan kupa finali sonrası flaş karar
Trabzonspor'dan kupa finali sonrası flaş karar
GİRİŞ 15.05.2025 00:09 GÜNCELLEME 15.05.2025 00:11
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor, Galatasaray'a 3-0 yenildi. Bordo mavililer kupa tarihinde 10. kez final kaybetti.

Maçın ardından bordo mavililer flaş bir karar verdi.

Galatasaraylı futbolcuların kupa seremonisi öncesinde Trabzonsporlu futbolcular madalyalarını sahada almadı.

A Spor'un haberine göre Trabzonspor, TFF'ye tepki göstermek için bu kararı aldı.

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 177
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Tüm Trabzonlu futbolcuları bir tarafa koyun bir Osimen etmez. Maalesef takımımın durumu bu.O adam iyi bir futbolcu değil ama yüreği ile oynuyor. Fatih' çiğim bu işler taktikle değil yürekle oynanır. Senin futbolunu da gördük. Hiç kendini yenileyememişsin. Bak Burak'a aynen futbolculuğu gibi mücadeleci ve agresif.
    Cevapla
  • furkan 1 ay önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz fesatlık çıkarmak.Siz nasıl bir spor kulübüsünüz.Siz bu kafayla başarısızlığı hakediyorsunuz.Tıpkı Fenerbahçe gibi.Karşınızdaki takımı sportmence tebrik edip törene katılacaktınız.
    Cevapla
  • Efe 1 ay önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı nın çöpleri ile bu kafar olur. Fatih hoca takımı temizle Mustafa Batagov Uğurcan hariç hepsi çöp çöp..
    Cevapla
  • 545454 1 ay önce Şikayet Et
    Neyi protesto ediyorlar onu anlamadım. GS kupayı bırakmadı diye mi acaba.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Pardon fb kimin nesi nerenin takımı öyle bşr takkm varmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle