Trabzonspor'un 2 penaltısı iptal edildi! Sosyal medya ayağa kalktı
Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile Hatayspor karşı karşıya geldi. Mücadelede Trabzonspor'un 2 penaltısı VAR kararıyla iptal edildi.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, Hatayspor'u konuk etti. Mücadeleyi yöneten hakem Alper Akarsu, 2 kez penaltı noktasını gösterdi. Danimarkalı VAR hakemi Sandi Putros, pozisyonlarda devreye girerek Alper Akarsu'yu monitöre çağırdı. Pozisyonları izleyen hakem, Trabzonspor'un 2 penaltısını iptal etti. Kararlar sosyal medyada tartışmalara sebep oldu.
İPTAL EDİLEN İLK PENALTI!
Trabzonspor'da Sikan, sol kanattan topu içeriye ortaladı. Ceza sahası içinde Kilama, topa eliyle müdahale etti ve Alper Akarsu, penaltı noktasını gösterdi. VAR devreye girerek Alper Akarsu'yu pozisyonu izlemeye davet etti. Pozisyonda top Kilama'nın eline vücudundan sekip geldiği için penaltı iptal edildi.
İPTAL EDİLEN İKİNCİ PENALTI!
Simon Banza, ceza sahası içinde Kilama'nın müdahalesiyle yerde kaldı. Alper Akarsu, tereddüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Pozisyonun ardından VAR, bir kez daha devreye girdi ve hakem Alper Akarsu, kararını değiştirerek penaltıyı iptal etti.
-
ay yidiz 7 saat önce Şikayet Etresmen yabanci var hakemi tirabzona tuzak kurmus fenerli yöneticiler hangi hakemin vara geleceni bir hafta önceden biliyor kac paraya satin aliyorlar hakemleri beli deyilBeğen
-
Misafir 7 saat önce Şikayet EtTrabzonspor kümeye düşebilirBeğen
-
pançetli 8 saat önce Şikayet Etİki penaltıda penaltı yazık çok yazık varada kim var bilmiyorum ama demeki penaltı görüşleri değişmiş net iki penaltıBeğen
-
ErenDerdiçok 8 saat önce Şikayet EtVücuttan top sekebilir ele temas durumu rakip takımın avantajını kesmekte açık net penaltı görüşündeyim pozisyon alanıda dikkatedeğer kaleye uzak mesafede bir bölümde olsaydı pozisyon takdir hakem hocalarımızındı bu pozisyonda kart uygulanırmı kasıtsız bir durum kart uygulaması gerekli değil pozisyon penaltı.Beğen Toplam 1 beğeni
-
mustafa 8 saat önce Şikayet Etİki pozisyonda penaltı değildi. Ya VAR olmasaydı. Yazık Hatay gittiydi.Beğen