Şenol Güneş'ten öz eleştiri

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, "İlk yarıda sanki sahaya hiç kazanmaya çıkmamışız gibi bir görüntü vardı." dedi.

Şenol Güneş'ten öz eleştiri
Şenol Güneş'ten öz eleştiri
GİRİŞ 03.03.2025 18:55 GÜNCELLEME 03.03.2025 18:55
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadele 1-0 Konyaspor lehine sona erdi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 

İşte Şenol Güneş'in açıklamalarından satırbaşları; 

"Buraya gelirken moral ve güç olarak iyi durumda olduğumuzu biliyorduk. Ligde de nereye kadar gidebileceğimizi biliyorduk. Rakibimizin de zor durumda olduğunu biliyoruz. Önemli bir maçtı ama maalesef ilk yarıda sanki sahaya hiç kazanmaya çıkmamışız gibi bir görüntü vardı. Konuştuğumuz hiçbir şeyi yapmadık. İkinci yarı oyuna ortak olduk. Zaten oyunun hakkı beraberlik. Futbolun cilvesi rakip beraberliğe razıyken biz kazanmak istiyorken, onlar kazandı biz kaybettik. Oyunun tamamında eksik kaldık. Rakip de 3 puanla moral buldu. Bizim için bu oyun maalesef bir hayal kırıklığı oldu. Maalesef mağlup olduk."

Seyfullah Kaygusuz Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah Kaygusuz

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Lazzoni 61 1 ay önce Şikayet Et
    Hedefi olmayan ve üst sıralarda kopan bir takımı ayakta tutmak zordur hedefsiz takımdan bu tür sonuçların alınmasında hocanın bir sorumluluğu yok
    Cevapla
  • Vaftnkkö 1 ay önce Şikayet Et
    Hocam, her ne olursa olsun, seni seviyorum, takımda kal, fakat yerli oyunculara şans tanı. Şimdi de eleştiri: ilk yarı iyi oynamadık diyorsun, ben normal bir seyirciyim, bana göre ilk yarı vasat, ikinci devre berbat bir oyun . Şu geri pas hastalığı devam ediyor, güven sıfır.
    Cevapla
  • Ts61 1 ay önce Şikayet Et
    Sen daha yorum yapma
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Butun bunlara ragmen hala daha TS'un basinda durmaga utanmiyorssun!!!
    Cevapla
  • Bursabey 16 1 ay önce Şikayet Et
    Beceriksiz adam senin artık miladın doldu eski kafayla modern futbolu oynatamazsın bırak git fazla zarar verme bu kulübe
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    en büyük hayal kırıklığı sensin yeter artık emekli ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle