Şenol Güneş'ten olay olacak yabancı hakem yorumu!

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi ve yabancı hakem kararını değerlendirdi.

GİRİŞ 23.02.2025 22:51 GÜNCELLEME 24.02.2025 09:41
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarına tepki göstererek, hakem kararları ve tarafsızlık konusuna değinerek, "Tuz kokmuştur" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup etti. Maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Trabzon'da uzun zamandır görülmeyen bir kar var olduğunu ve halen devam ettiğini belirten Güneş, "Soğuk hava, rakip alanı kapatıp çıkmayı düşünerek oynamasını bekledik. Hakem, saha ve hava. Hepsi için hazırlıklı olmak durumundaydık. Oyunun 75 dakikasına kadar oyun düşündüğümüze yakındı. Golleri bulduktan sonra daha rahat oynamayı düşünüyorduk. Skor 3-0 dönünce bazı oyuncuları Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçını düşünerek kenara aldık. Diğer oyuncularımızı oynatıp görmek istedik. Düşündüğümüz gibi olmadı. Skor 3-2'ye geldi. Hak ettiğimiz bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Son bölümdeki golden sonra penaltı golü de gelmesi oyuncuları biraz telaşa itti. Rahat oynayacağımız maçı 3-2'ye getirdik. Oyuncular kazanmak için istekliydi. O yüzden hepsini tebrik ediyorum" diye konuştu.

HACIOSMANOĞLU'NA SERT SÖZLER!

Hakemle ilgili soruya ise Güneş, "Düzen bu. Hakeme de sahaya da her şeye uyum sağlamak zorundayız. Konuşarak bir şey çözemiyoruz. Biz kendi oyunumuza odaklanacağız. Bazen kızıyoruz. Kızmak çözmüyor meseleyi" açıklamasında bulundu.

Güneş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun açıklamalarına de tepki göstererek, "Ne diyorlar 'Kasıtlı yapmış gibi bana karşı yaptı diyorlar' sana karşı yapılmışsa gereğini yaparsın. Bordo-mavi kanın olmaz abi kanın kırmızı olur. Bordo-mavi Trabzonspor'un forma rengi eğer bir kasıt yapılıyorsa orada gereğini yaparsın. Hakemler konusunda tarafsızlık Trabzonspor'a veya Sivasspor'a haksızlık yapmaksa yanlış bir yol, çok büyük bir yanlış. Bunu konuşarak kahraman olamazsın. Ben oyuncuya eksiklerini söyleyebilirim ama değiştirme hakkım var. Onun için yetkililer sorumlu olacak. Bizim de alanımıza girmeyecek.

"YABANCI HAKEM MAGAZİN İŞİ!"

Yabancı hakem magazin işi. Gelse ne olur gelmese ne olur. Yine aynı tartışmalar devam edecek. VAR sistemi geldiği zaman da söyledim. Tartışma devam ediyorsa niyet sorgulanmaya başlar. Tuzun kokması gibidir. Tuz kokmuştur. Hangi sonuçlar alınırsa alınsın çoğunluk memnun olmayacaktır. Siz yukarılara bakmayın aşağılarda bakın. Kimlerin nasıl canlarının yandığını" ifadelerini kullandı.

AhmetPolat Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - AhmetPolat

Editör Hakkında

22 Ağustos 1996’da Yalova’da doğdu. Lisans eğitimini 2023 yılında Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2023 yılında İstanbul’da başladı. Şu an Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmektedir.
YORUMLAR 52
  • B.Ali 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de futbol maalesef bitme noktasına geldi insanların güveni kalmadı. Ama şunu iddia ediyorum bu işi düzeltirse bu federasyon düzeltir İbrahim Hacıosmanoğlundan başka bunların üzerine böyle gidip düzeltecek birini görmüyorum. Son açıklamalarını iyi okuyun hakem camiası hakkında çok farklı ifadeleri var kendilerini federasyonları değiştirecek güçte görüyorlar.
    Cevapla
  • Fener 3 ay önce Şikayet Et
    Fıkra bu kadar ... Yazmayı unuttun sanırım.
    Cevapla
  • ork 3 ay önce Şikayet Et
    en doğrusu yapay zekayı oturtun var'a...
    Cevapla
  • Hacı 3 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun hoca. """Hakemler konusunda tarafsızlık Trabzonspor'a veya Sivasspor'a haksızlık yapmaksa yanlış bir yol, çok büyük bir yanlış."" eyvallah, gerisi lafı güzaf.
    Cevapla
  • Fener 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen...
    Cevapla
  • meraci83 3 ay önce Şikayet Et
    yahu sayın hocam; duayen bir teknik direktör olarak Trabzon spora oynattığınız oyun ve koskoca kulübün lig de sıralaması ortada iken yabancı hakem konusunda serzenişte bulunmanız kadük bir söylem değil mi?
    Cevapla
  • DURSUN 3 ay önce Şikayet Et
    Yabancı hakeme hayır diyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle