Abdülkadir Ömür için olay sözler: Kapının önüne koydum

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Hull City'e transfer olan Abdülkadir Ömür için "Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum" dedi.

GİRİŞ 17.10.2024 17:27 GÜNCELLEME 17.10.2024 17:27
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, KTÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı'nın organizasyonunda öğrencilerle söyleşide buluştu.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, söyleşide kendisine sorulan soruları cevapladı.

Doğan, 'Teknik direktör Ünal Karaman’a neden teşekkür edilmediğine' yönelik soruya "Trabzonspor'da o dönem böyle bir şey yaşanmasını istemezdik. Başkanımızla arasında bir problem yaşadı. Basın önünde bu tarz çıkış yaptığı için görevine son verilmiş ve doğru yapılmıştır. Kurumsal kimlik önemli olması lazım. Kimse Trabzonspor'a onun kattığından başka daha bir şey katamaz. Bu herkes için geçerlidir. Her antrenör her kişi parasını alarak gitti. Kendisi için hayırlı olsun" dedi.

"KAPININ ÖNÜNE KOYDUM"

Abdülkadir Ömür'ün ayrılık sürecine değinen Doğan, "Trabzonspor'un alt yapısından yetişen Abdulkadir Ömür ile de böyle bir durum yaşadık. Trabzonspor Kulüp Başkanına 'Ben artık bu formayı giymek istemiyorum' dediği gün ben o formayı üzerinden çıkardım ve kapının önüne koydum" ifadelerini kullandı.



İBRAHİM HACIOSMANOĞLU AÇIKLAMASI

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu için de konuşan Ertuğrul Doğan şu ifadeleri kullandı:

"İbrahim Bey, eski başkanımız ve iyi Trabzonsporludur. Onun olduğu yerde bu kulübün başına bunların gelmemesi lazım. Hakemi tebrik ettiğini söyledi. Ben yine tekrarlıyorum, hakem o gün Beşiktaş forması giydi. Trabzonspor'un hakkının yenmemesi için sonuna kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bu yıllardır böyleydi, şampiyonlukta da böyleydi."

ONUACHU VE ORBAN SÖZLERİ

Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu ve Gift Orban sorusuna ise, "Ekonomik projeleri gerçekleştirsek taraftarımızın isteklerini kırmayız. Taraftar iyi oyuncular görmek istiyor. Sizler gibiyken daha sert eleştiriler de yapardık. Hocamız bir rapor hazırlıyor. Hocamız kimi istiyorsa şartlarımız müsaitse alacağım" şeklinde yanıt verdi.



"AHMET AĞAOĞLU İLE GÖRÜŞMÜYORUZ"

Ahmet Ağaoğlu ile aralarında ne yaşadıklarının sorulması üzerine Ertuğrul Doğan "O dönem Trabzonspor'un çok ciddi ekonomik problemleri vardı ve çözülmesi gerekiyordu. Bir yol ayrımı oldu. Kendisine hem başkanlık açıklamamda hem de başvurumda özel olarak teşekkür ettim. Onun dışında şunu açık söyleyeyim. O günden sonra görüşüyor muyuz? Hayır ama sebebi ben değilim" açıklamasını yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Tıraş 13 dakika önce Şikayet Et
    Simdi bu çocuğu taraftarın önüne atmanın ne gereği var? Sen çok mu temizinden Ertuğrul efendi? Maç sonlarında ergen gibi konuşmaların var. Seni de bir gün kapının önüne koyarlar.
    Cevapla
  • gerçek 59 dakika önce Şikayet Et
    Ya Dünyanın Transferini Yaptın çoğu çöp Senin gibilerin yüzünden Türk Futbolu Yerinde sayıyor Bi düşün yakamızdan artık Çocukları küstürmek kolay kazanmak zor
    Cevapla
  • velhasıl 59 dakika önce Şikayet Et
    KABADAYI Başkan olmuş.
    Cevapla
  • Futbolsever 1 saat önce Şikayet Et
    Kirmizi var tarafindan ,penalti var tarafindan hani nasil besiktasi kayirmis oluyor lar anlamadim Rafa silvaya nadil faul yapildigini herkes gordu ama ts baskani hala algi pesinde Once eski teknik direktor neden avrupadan elenmenize nedrn oldu onun hesabini onceden kesseydi bunlar olmazdi Kimseyi bosuna suclamayin
    Cevapla
  • salıh 1 saat önce Şikayet Et
    ahmet beye yanlış yaptınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle