Trabzonspor'dan VAR tepkisi: Bravo size!

Trabzonspor, Gaziantep FK maçının VAR kayıtlarının açıklanmasının ardından hakem kararları için açıklama yaptı.

Trabzonspor'dan VAR tepkisi: Bravo size!
Trabzonspor'dan VAR tepkisi: Bravo size!
GİRİŞ 24.09.2024 23:15 GÜNCELLEME 25.09.2024 00:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Gaziantep FK maçının VAR hakemi Erkan Engin'e tepki gösterdi.

Bordo-mavili kulüpten "Bravo size" başlığıyla yapılan açıklamada, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yayınlanan VAR kayıtları, Türk futbolunun artık kanayan bir yara değil, çürüyen bir beden olduğunu ilan etmektedir. Bir hakem, gözlerinin önünde cereyan eden hakikati görmezden gelerek var olanı yok sayıyor, çünkü ona bir başkası tarafından buyurulan talimat, adaletten daha değerli." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ve sonra o ironik kelime dökülüyor. 'Bravo.' Erkan Engin'in ağzından çıkan bu tek kelime, futbolun kalbine saplanmış hançerin ucudur. Volkan Bayarslan kendi iradesinden, mesleğinin onurundan ve oyunun ruhundan ödün verirken o sahada sadece Trabzonspor'un golü değil, futbolun ta kendisi iptal ediliyor. Bir hakem, adaleti çiğneyerek 'bravo' kazanıyor, işte Türk futbolunun geldiği yer tam olarak burasıdır.

Ama bravo size, futbolu bu kokuşmuş düzenin çarklarında öğütenler! Bravo, bu güzel oyunu kendi kirli hesaplarınıza meze yapanlar! Unutmayın, gerçek asla kaybolmaz, sadece bir süreliğine susturulur. Ve bir gün, o adalet çığlığı sahalara geri döndüğünde, sizler sadece o sessiz bravoların yankısıyla hatırlanacaksınız. İşte o zaman, bu oyunun gerçek sahipleri, alkışı geri alacak ve sahnede sadece hakikat kalacak."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Murat altan 1 saat önce Şikayet Et
    Başkanları federasyon başkanı olmuş devamlı rıv rıv hamsiler futbol oynayın ikiziniz conconlar dan örnek almayın.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Yine hakem üzerinden bitmeyen algı , teansfer faciasını evet faciadır örtme , seyirciyi ıyutma politikası . En kolay hakeme saldırmak . Bu birbirine benzemezleri işe yaramazları kim transfer etti kim trabzonu bu hale getirdi kim ?
    Cevapla
  • Misafirs 1 saat önce Şikayet Et
    Size de bravvo et TS Yönetimi. Bu kadar çöpü nasıl becerip aldınız. Koskoca 90 dakikada bi VAR'ın hatasına mı takıldınız. Bravvo size. Taraftarı kandırdınız, bravvo size. Adamlar VAR'da bi hata yaptı; ama siz kaç senedir onlarca hata yaptınız. Böyle rezil futbol mu oynanır, böyle ruhsuz topçular mı alınır. Bravvo size!
    Cevapla