Şenol Güneş sonrası ilk transfer hamlesi! Fransa'ya çıkarma...

Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine Şenol Güneş'in getirilmesinin ardından gözler yeniden transfere çevrildi. Güneş'in raporu dahilinde çalışmalar sürdüren Trabzonspor, Nijeryalı golcü Gift Orban'ı gündemine aldı.

Şenol Güneş sonrası ilk transfer hamlesi! Fransa'ya çıkarma...
Şenol Güneş sonrası ilk transfer hamlesi! Fransa'ya çıkarma...
GİRİŞ 05.09.2024 17:00 GÜNCELLEME 05.09.2024 17:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor'un yeni teknik direktörlük koltuğuna Şenol Güneş oturdu.

Deneyimli teknik adamın göreve başlamasıyla birlikte transfer çalışmaları da yeniden hız kazandı. Güneş'in raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor yönetimi, forvet transferine ağırlık verdi. 



LYON'UN GOLCÜSÜ ORBAN İÇİN TEKLİF


Uzun süredir Onuachu için mesai harcayan Bordo-Mavililer, rotasını bir başka Nijeryalı golcüye kırdı.

Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'un gündemindeki isim Gift Orban. Bordo-Mavililer, Gift Orban için Lyon'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Lyon, Gift Orban'ı geçtiğimiz sezonun ara transfer döneminde Gent'ten 14 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Kuş Beyinli 1 hafta önce Şikayet Et
    En az 12 yabancı ile 12 Türk futbolcu transferi lazım :) Kadrodakileri gönderirken de eli boş gönderilmez tabi , onlara da toplam da 20 - 30 milyon euro harcarsınız:) Ee sonra hedef sadece Türkiye şampiyonluğu. Niye , çünkü taraftar, yeni hoca ve spor yazarları transfer istiyor:)
    Cevapla
  • maho 1 hafta önce Şikayet Et
    ben fanatik Trabzon spor sevdalısıyım laga luga etmen Şenol güneş 50 tane avcı eder avcının hiç bir sistemi yoktu Şenol hoca en fazla 3 maç içinde takımı rayına oturtturur bazıları çatlıyor
    Cevapla
  • Bitlisli hüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu avcı geldiğinden bu yana ben hala trabzonsporun düzgün oynayan bir maçını izlemedim maalesef sebep futboldan anlamayan avcı
    Cevapla
  • Sivas 58 1 hafta önce Şikayet Et
    Trabzon'un kaderi hiç değişmeyecek anlaşılan. Avcı gidecek Güneş gelecek, Güneş gidecek Avcı gelecek. Kısır döngü böylece devam edecek.
    Cevapla
  • Yorumcu 1 hafta önce Şikayet Et
    Bos antrenör, bos transferler. Zaten 6. liktan yukari cikamayacaksiniz, nedir bu teneke transfer furyasi. Kulübü batirdiniz. Gitsin Günes, gelsin Avci. Nedir bu ya... Adam gibi bir antrenör getirip, genc ve hizli bir kadro kuramadiniz. Doldurdunuz cöpleri. Basarisiz olunca birak kac.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle