Abdullah Avcı, Trabzonspor kafilesinde yer almadı!

Eyüpspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, İstanbul'a Teknik Direktör Abdullah Avcı olmadan gitti. Mısırlı futbolcu Trezeguet de transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere kafilede yer almadı.

Abdullah Avcı, Trabzonspor kafilesinde yer almadı!
Abdullah Avcı, Trabzonspor kafilesinde yer almadı!
GİRİŞ 31.08.2024 17:17 GÜNCELLEME 31.08.2024 17:57
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarını, tamamlayarak İstanbul'a gitti.

Abdullah Avcı kafilede yer almadı

Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollarını ayırması beklenen bordo-mavililerde Eyüpspor maçında yardımcı antrenör İhsan Gündüz Derelioğlu takımın başında olacak.



Trezeguet takımdan ayrıldı

Trabzonspor'da, Eyüpspor maçının kamp kadrosunda Trezeguet yer almadı. Yıldız oyuncunun transfer görüşmeleri için takımdan ayrılarak ülkesine gittiği belirtildi.

Tedavileri süren Hüseyin Türkmen ve Nwakaeme de kafilede yer almadı. Yeni transfer Muhammed Cham ise takımla birlikte İstanbul'a gitti.



Bordo-mavililerin, 25 kişilik kamp kadrosu şu şekilde:

"Uğurcan Çakır, Muhammet Taha Tepe Onuralp Çevikkan, Pedro Malheiro, Borna Barisic, Arif Boşluk, Stefan Savic, Salih Malkoçoğlu, Eren Elmalı, Arseniy Batagov, Stefano Denswil, Ali Şahin Yılmaz, Okay Yokuşlu, Ozan Tufan, Batista Mendy, John Lundstram, Umut Güneş, Edin Vişça, Cihan Çanak, Enis Bardhi, Mislav Orsic, Poyraz Yıldırım, Enis Destan, Denis Draguş, Muhammed Cham."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 31
  • Erol 2 hafta önce Şikayet Et
    Fatih Tekke ile Şenol Güneş ile falan olmaz bu işler teknik adam yabancı olmalı Hüseyin Cimsir yardımcı antrenör olacakmış cildirmamak elde değil takım küme düşsün istiyorlar herhalde
    Cevapla
  • Buro 1 hafta önce Şikayet Et
    Hak müstahak beter olun
    Cevapla
  • vay be 2 hafta önce Şikayet Et
    trezegueti elden kaçırmak akıl almaz bir hata.. tek topçu takımda
    Cevapla
  • yazık 2 hafta önce Şikayet Et
    Yönetim gitmez, futbolcular gitmez, en kolayı hoca gider gs de aynı durum olcak gibi....
    Cevapla
  • Kutahyali 2 hafta önce Şikayet Et
    Trabzonspora herhalde büyü yapılmış okutturmak lazım birilerine.
    Cevapla
  • metin keskin 2 hafta önce Şikayet Et
    Zaten 40 senede bir şampiyon olun yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle