Abdullah Avcı'dan 'kötü oyun' eleştirilerine Mevlana'nın sözü ile yanıt

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı öncesinde ilgi çeken açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, sosyal medyada kendisine yapılan eleştiriler hakkında da konuştu.

GİRİŞ 14.08.2024 20:42 GÜNCELLEME 14.08.2024 20:54
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, Rapid Wien maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

"Resmi müsabaka olarak Avrupa'da 4., toplamda 5. maçımız." diyerek sözlerine başlayan Avcı, "İlk maçı kendi sahamızda kaybettik. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Trabzonspor, tüm planlarını kazanma ve tur üzerine yapmıştır. Maçın önemini biliyoruz. Umarım iyi bir oyun ve kazanarak devam ederiz." diye konuştu.

"ORGANİZE BİR KÖTÜLÜKLE KARŞI KARŞIYAYIZ"

Deneyimli teknik adam, takımın oynadığı futboldan memnun olmayan bazı taraftarların sosyal medyada kendisine yaptığı eleştiriler hakkında da şöyle konuştu:

"Sezona başladık, transferlerimiz geliyor. Daha da gelecek. Bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Herkes özverili bir şekilde çalışıyor. Benim ekibim de gece gündüz çalışıyor. Her sezon yeni bir başlangıçtır. Trabzonspor için hedef en büyük hedefler peşinde koşmaktır. Yeni gelenlerle birlikte bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Sizden, taraftarlarımızdan ekstra bir zaman istemedim, istemeyeceğim. İkinci kez geldiğimde Trabzonspor'un şampiyonluk hedefi yoktu. Ulaşılabilir hedef 3.'lüktü ve bunu yakaladık. Ve kupada finalde kaybettik. Şampiyonluk ve Süper Kupa kazandık. Yine de memnun olmayan, durmadan eleştiren bir grupla karşı karşıyayız. Organize bir kötülükle karşı karşıyayız. Bunu söylerken, kendimle ve oyunla ilgili eleştirilerden bahsetmiyorum. Oyunla ilgili eleştirilere en açık teknik direktörlerden birisiyim. Benim bir ailem var, çocuklarım var. Sosyal medya denen bir mecra var. Sosyal medya kullanmıyorum ama profesyonellerim takip ediyor. Hakaretlere, çok çirkin saldırılara maruz kalıyorum. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Sosyal medyacılarım ve hukukçularım takip ediyor. Trabzonspor yönetimi, başkanı ve teknik ekibi doğru gelişen bir yoldadır. Mevlana'nın bir sözüyle de bitirmek istiyorum konuşmamı. Her şey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme. İşte orası kaderin değiştiği andır."



"SADECE DESTEK İSTİYORUM HARİKA OLACAĞIZ"


"Bu takım, çok iyi bir takım olacak. Bunu da görecekler Eksiklerimiz tamamlandığında, harika bir takım olacağız. Çok iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Sadece destek istiyorum."

 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim insanimizda malesef, iftira,hakaret,küfür,provokatörlük,irkçilik,ayristirilimcik hersey var
    Cevapla
  • Kuş Beyinli 1 ay önce Şikayet Et
    Fatih Tekke ve genç futbolculara artık şans verilmeli. Bu kötü yabancı kuralı ile her yıl milyonlarca euroyu çöpe atmaya devam. Sonuçta Avrupa'da başarı yok zaten sadece Türkiye şampiyonu olacaksın diye değer mi bu kadar borca? Ama taraftar baskısı ayrı bi alem, sürekli transfer ister ,sürekli şampiyonluk ister:)
    Cevapla
  • BAKI ODABAS 1 ay önce Şikayet Et
    Allah aşkına bu fatih tekkede ne var 3gun sonra kovarsiniz çocuğa yazık olur bırakın luluk kafaliligi ben fanatik trabzonsporluyum
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Acilen Şenol Güneş
    Cevapla
  • Faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Gol yemeyerek olunan şampiyonluk. Bizim genimizde var hucum. Kaplanı kediye çevirdin, futboldan soğuttun bizi.
    Cevapla
  • Rakipsiz 61 1 ay önce Şikayet Et
    Şu adamla bir yüzyüze gelsem iki kelime ona soyleyecegim iki senedir aynı kelimeleri kullanıyor yazıklar olsun be parayı almaya gelin de alıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle