Abdullah Avcı'dan Sivas maçı sonrası tepkilere iddialı cevap

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada kendisine eleştirenlere cevap verdi. Avcı, “Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem” dedi.

Abdullah Avcı'dan Sivas maçı sonrası tepkilere iddialı cevap
Abdullah Avcı'dan Sivas maçı sonrası tepkilere iddialı cevap
GİRİŞ 11.08.2024 22:45 GÜNCELLEME 11.08.2024 22:48
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in ilk hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor ile golsüz berabere kaldı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Avcı, “Yeni sezon hepinize, hepimize bütün futbol ailesine hayırlı olsun. Umarım futbolu iyileştirme gücünü futbol ailesi olarak iyi kullanırız. Birliğimizi, üslubumuzu buna göre kullanıp bunun gücünden faydalanırız. Çünkü bu oyun haftanın dört günü bizim evimizin içinde, dışarıda taraftarlarımız. Onun için tekrar hayırlı olsun. Oyuna gelecek olursak ilk 35 dakika aslında oyun tamamen istediğimiz gibi planladığımız gibi organize bir şekilde ilerledi. Atamadığımız final pasları vardı. Oyun istediğim gibi gidiyordu ama 35. dakikadan sonra kendimizin yaptığı bireysel hatalar oldu. Okay’ın kaybettiği, Trezeguet'in çabuk kaybettiği kaptanın da birden sırtına çarptı. Pozisyonda rakibi pozisyona soktuk. Bireysel yaptığımız hatalardan dolayı. Rakip de orada güçlendi. Bunu aşmak, bu oyunu açmak kolay olmuyor. İkinci yarı itibarıyla bizim için kazanma fırsatı da geldi. Ama rakibe de geldi. Yani ciddi bir oyun oldu." dedi.

"TRABZONSPOR VAZGEÇMEZ BEN DE VAZGEÇMEM!"

Deneyimli teknik adam, oynattığı oyun için kendisine gelen tepkilere de değinerek sözlerine şöyle devam etti:

"Çok alışık olmadığımız bir oyundu. Kazanmak istiyorduk, burada bu şekilde başlamak istiyorduk. Kazanmak bizi çok ileri götürecekti. Ama oyun içinde bunlar var. Şimdi buradan çıkacağız. Perşembe günü bir Avrupa kupası maçı var. Ona en iyi şekilde hazırlanıp sonra önümüzde bir ara var. Trabzonspor zirveye oynayacaktır, yarışın içinde olacaktır. Trabzonspor vazgeçmez, ben de vazgeçmem”

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 35
  • Hüseyin DEMİR 4 hafta önce Şikayet Et
    11 transfer Yapan ancak hocanın eline bir golcüyü alamayan Sayın başkanımız bu durumdan çok memnun olmuştur.Kupadan elendikten sonra ve de ligten havlu attıktan sonra transfer hemen gelir.
    Cevapla
  • UMUT 4 hafta önce Şikayet Et
    git artık
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Abdullah Avcı'ya teşekkür ediyorum. Sayende TS tutkum bitti, artık TS maçlarını izlemiyorum.
    Cevapla
  • Alpertunga 4 hafta önce Şikayet Et
    hep bi karın ağrısı vardır, hiç bir zaman yükü sırtına almaz.
    Cevapla
  • Efe 4 hafta önce Şikayet Et
    Ancak iyi edebiyat öğretmeni olur bundan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle